עבור לתוכן

Dell 2408WFP , כמה שאלות לגבי המסך .

Featured Replies

פורסם

שלום !

רכשתי את המסך הזה לפני כמה ימים וכרגע אני עובד איתו.

הכל סבבה, מסך מעולה אבל יש כמה דברים שעדיין לא הבנתי :

1. באיזה שיטה כדאי להשתמש במשחקים וסרטים ? 16:9 או 16:10 ?

2. המסך מפיק הרבה אור, כאילו שהדלקתי פלורסנט בחדר, באיזה אפשרות כדאי לשחק כדאי לא להרוס את איכות התמונה וגם כדי שיהיה פחות "בוהק" ?

3. האם יש מקשי קיצור לשינויי מצבי תמונה (משחק, מולטימדיה, שולחן עבודה וכו.. ) ?

*לכל מתלונני ה LAG במסך, אני חייב להגיד שמבחינת המשתמש הביתי שהוא לא GAMER כבד, המסך הזה מעולה מכל הבחינות, שווה כל שקל !

תודה מראש על כל מענה בקשר לשאלות :)

פורסם

1. בסרטים מומלץ לעבוד בשיטה 14:9 - זה מאפשר עבודה על כל המסך (להפטר מהפסים השחורים)

במידה והנגן שאתה משתמש בו לא תומך בASPECT RATIO הזה, אז אני ממליץ להשתמש בנגן הזה:

http://smplayer.sourceforge.net

זה הנגן הכי טוב לדעתי ואני בטוח שיסכים איתי כמעט כל מי שינסה אותו, הוא מריץ הכל והוא מעולה והכי נח(אפשר גם להגדיר מה כל כפתור במקלדת\עכבר יעשה)

2. מומלץ להוריד את ה BRIGHTNESS ומעט את ה CONTRAST(אבל לא יותר מדיי, אחרת תקבל תמונה אפורה), את ה BRIGTHNESS אתה יכול להוריד כמה שבא לך (ממליץ כמה שיותר)

אתה יכול להוריד דרך תוכנה את ה GAMMA של הכרטיס מסך מה שבסופו של דבר מחשיך את המסך.

3. זה אני לא יודע.

פורסם

1) במשחקים שים רזולוציה 16:10, כדי שתתאים למידות המסך. בסרטים לא אתה קובע, אלא היחס שבו הסרט קודד. עדיף לשמור על היחס המקורי של הסרט, גם אם זה אומר פסים שחורים בצדדים / למעלה-למטה, אחרת התמונה נמתחת ומתעוותת.

2) בניגודיות הייתי ממליץ לא לגעת, בהירות תוריד כמה שבא לך.

3) לא נראה לי.

פורסם
  • מחבר

תודה.

עוד שאלה קטנה :

האם הרזולוציה משפיעה על מהירות העכבר, העכבר זז לאט לעומת רזולוציות יותר קטנות ?

*יש לי כרטיס מסך חזק, התופעה לא נובעת ממנו

פורסם

אתה יכול להעלות את הרגישות של העכבר בלוח הבקרה של Windows.

פורסם
  • מחבר

כן, ניסיתי דרך ה WINDOWS אבל אז אתה מאבד את ההתמקדות על איזורים מסויימים, אני יודע בשבחיבור VGA כשמעלים את ה MHZ מעל 70 זה מסדר את הבעיה, אבל בחיבור DVI אי אפשר לשחק עם זה וגם הרזולוציה מוגבלת ל 60 MHZ .

פורסם

תוודא שה-Enhance Pointer Precision מסומן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים