עבור לתוכן

תאימות וכדאיות כרטיסי PCI-E 2 עבור חריץ PCI-E

Featured Replies

פורסם

הרבה זמן לא התעדכנתי בחידושים...

אני שם לב שחלק מהכרטיסים הזמינים כיום מיועדים ל-PCI-E 2.

יש לי לוח אם Gygabyte עם מעבד אינטל E6400. בחוברת רשום שיש לי סלוט אחד של PCI-E X16. האם אני יכול להשתמש בכרטיס מסך שמיועד ל-PCI-E 2? האם זה מומלץ? כיצד ניתן לדעת אם הכרטיס מתאים למערכת שלי?

תודה.

פורסם

יש תאימות לאחור ל - PCI-E.

תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם זה כדאי... כלומר - האם זה לא משנה, או שכדאי להשקיע את הכסף בכרטיס שמתאים לחריץ רגיל ומציע יתרונות אחרים בשביל המחיר (במקום הייתרונות של החריץ המתקדם יותר)?

פורסם

אין שום הבדל בכרטיסים של הדור הנוכחי, אין חשיבות לאם זה PCI-E 1 או 2.

פורסם
  • מחבר

תשובה תמציתית ולעניין :)

מה, אם כך ואם אנחנו כבר הנושא, ההבדל?

פורסם

פי 2 ערוצי תקשורת שלא מנוצלים בלאו הכי.

פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא חושב לנצל אותם?

פורסם

2 ערוצי תקשורת זאת אומרת פי 2 מידע באותו קצב . אין משחקים שדורשים זאת

פורסם
  • מחבר

זה לא תירוץ?

מצד אחד עובדים כל כך קשה על להרחיב את ערוצי התקשורת וכוח החישוב ומצד שני הקצב לא חשוב? משהו פה לא מסתדר.

פורסם

מה לא מסתדר פה בדיוק ?

ה PCI-E 2.0 הוא ברוחב תאורטי של 32 אפיקים לעומת 16 ב PCI-E הרגיל.

התקן קיים ושוחרר לעולם. למה ? כי יש את היכולת לעשות זה. פשוט ככה. הכנה לדברים בעתיד והמשך התפתחות..

כרגע עוד אין צורך כל כך בתקן כי המגבלה כרגע היא ביכולת עיבוד הכרטיס מסך ולא במעבר שלו על לוח האם. אז הצוואר בקבוק לא מגיע עדיין מחריץ ה PCI-E.

אגב, בכרטיסים ממש חזקים טוענים שיש כבר הבדל קטנטן אבל גם אז הוא די זניח..

פורסם
  • מחבר

נו, עכשיו זה ברור...

אם זה משפיע על אלמנט שהוא גם ככה פתוח עד המקסימום יחסית לאלמנטים אחרים אז זה מסתדר.

אשמח בכל מקרה להמלצות על כרטיסי "תקציב", אבל בתקציב גבוה... משהו בטווח של ה-HD4850. אני מבולבל כי הנתונים הספציפיים מאוד שונים עבור כרטיסים עם מחירים דומים - אז מה ההבדל?

למשל, שמתי לב שכרטיס עם מהירות זיכרון נמוכה עולה יותר כי יש לו יותר shaders. אז איך אפשר לבחור בלי להתחיל ללמוד הנדסת חשמל ותכנות?

פורסם

קודם כל אתה צריך להוסיף את התקציב שלך לכותרת.

אחר כך אתה צריך לרשום את המפרט שלך + הרזולוציה שאתה משחק בה בהודעה הראשית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים