עבור לתוכן

Windows experience index - memory score seems too low

Featured Replies

פורסם

יש לי זכרון כזה: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Titanium 4-4-4-15

ולוח אם Asus P5ND.

ויסטה נותנת לי ציון של 5.1 בביצועי זיכרון. במחשבים אחרים שעבדתי עליהם זיכרון DDR2 800 גנרי לגמרי, אפילו רק 2 ג'יגה ולא ארבע, מקבלים כמעט תמיד 5.9 באותה בדיקה.

אני יודע שהמספרים של ויסטה מיותרים לחלוטין ואין להם שום משמעות, אבל אני מודאג שאולי באמת יש בעיה בזיכרון והוא עובד לאט מדי - מישהו מכיר את העניין לעומק? או סתם מבין קצת בזיכרון?

לפי מה שהבנתי הויסטה פשוט בודקת פעולות לשניה ועל פי זה מבססת את הציון אז יכול להיות שבאמת משהו דפוק בזיכרון?

זה קורה גם ב-64 וגם ב-32 ביט, וכרגע המערכת מזהה את כל ה4 גיגה כמו שצריך...

תודה!

פורסם

מצטרף לשאלה גם אצלי זכרונות של OCZ 800Mhz CL4 נותנים תוצאה של 5.6

תודה

פורסם

מועבר לפורום Windows.

פורסם

תבדוק בCPU-Z אם הכל תקין מבחינת נתונים.

אני לא הייתי מסתמך על הדירוג של ויסטה.

פורסם

גם אני לא הבנתי למה לאנשים כ"כ אכפת מהציון שויסטה נותנת, הוא לא משקף את המציאות.

פורסם

1. תוודא שהזכרונות רצים בדואל צ'אנל.

2. בשביל לקבל דירוג משמעותי מויסטה צריך לסגור את כל התוכנות הרצות ברקע (כולל הכל).

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר אמרתי, הציון של ווינדוס חסר משמעות, אבל הוא בהחלט יכול ללמד על בעיה יותר משמעותית.

CPU-Z מראה שהזכרונות רצים ב-400mhz ו channels: dual. זה מה שאמור להיות למיטב הבנתי.

יכול להיות שהלוח אם מוריד את המהירות ב-idle כדי לחסוך? אני יודע שזה מה שקורה עם המעבד.

אני לא יכול לבדוק עכשיו כי אני לא בבית, כשאני אוכל אני אבדוק הגדרות, אולי זה קשור ואפשר לבטל את זה...

[br]פורסם בתאריך: 10.11.2008 בשעה 21:28:47

כמו שכבר אמרתי, הציון של ווינדוס חסר משמעות, אבל הוא בהחלט יכול ללמד על בעיה יותר משמעותית.

CPU-Z מראה שהזכרונות רצים ב-400mhz ו channels: dual. זה מה שאמור להיות למיטב הבנתי.

יכול להיות שהלוח אם מוריד את המהירות ב-idle כדי לחסוך? אני יודע שזה מה שקורה עם המעבד.

אני לא יכול לבדוק עכשיו כי אני לא בבית, כשאני אוכל אני אבדוק הגדרות, אולי זה קשור ואפשר לבטל את זה...

פורסם

התזמונים ב-CPU-Z נכונים?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עברתי דירה ולקח זמן לארגן הכל...

הגדרתי את התזמונים ב-BIOS כמו שצריך - עכשיו ויסטה נותן לי 5.2 במקום 5.1...

CPU-Z מראה הכל נכון חוץ מהמתח - משום מה הוא עדיין על 1.8 למרות שב-BIOS הוא על 2.11.

עוד רעיונות מישהו? עם איזה תוכנה אפשר לבדוק ביצועים של זיכרון, ולהשוות למה שאמור להיות?

פורסם

עד כמה שידוע לי CPUZ לא מראה את המתח על הזכרונות. הוא מראה רק את המתח המומלץ.

הבדיקה של ויסטה תלויה מאוד בתוכנות שרצות לך על המחשב.

תסגור את כל התוכניות, תוודא ששום דבר לא רץ ותעשה בדיקה חוזרת.

פורסם
  • מחבר

שום דבר לא רץ... זה מערכת נקייה, התקנתי ווינדוס לפני שבועיים-שלושה :nixweiss:

פורסם

תעדכן דרייברים ותעשה בדיקה חוזרת.

פורסם
  • מחבר

אני מקבל 5.2 בזיכרון, לא משנה מה אני עושה :s05:

עשיתי בנצ'ים עם כל מיני תוכונת אחרות אני אוודא בפורום המתאים אם התוצאות טובות או לא.

לגבי ווינדוס נראה לי שאני פשוט אוותר על כל העניין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים