עבור לתוכן

איזו מדפסת לבחור ? HP 5550 או EPSON C82 ?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מדפסת בעלות של כ 500-600 ש"ח,

חשוב לי *מאוד* שהיא תהיה מהירה, ושניתן יהיה להחליף ראשי דיו בנפרד (אם נגמר רק האדום - נחליף רק את המיכל האדום, לא כל כל הצבעים).

המליצו לי בעיקר על 2 המדפסות שבכותרת,

מה לדעתכם עדיף ? (ב HP אני חושש בעיקר לקחת משכנתא בשביל לקנות את ראשי הדיו - מכיוון שאני מדפיס המון !)

אם יש לכם המלצה אחרת - עוד יותר טוב :)

תודה ! :D

פורסם

ל HP 5550 אין ראשים נפרדים, לא יודע מי אמר לך דבר כזה.

לא יודע בקשר לאפסון

בכל מקרה ההפרש במחירי הדיו לא גבוה כמו שחושבים

פורסם
  • מחבר

1.

יכול להיות שהטעו אותי, ול 5550 אין ראשי דיו נפרדים - מישהו יכול לאשר ? (לא מצאתי התייחסות באתר החברה)

אך לאפסון יש.

2.

עלויות ראשי הדיו דומות, אך אני חשש ש 5550 פשוט גומר אותם הרבה יותר מהר.

3.

יש המלצות נוספות בבקשה ?

פורסם

1.

יכול להיות שהטעו אותי, ול 5550 אין ראשי דיו נפרדים - מישהו יכול לאשר ? (לא מצאתי התייחסות באתר החברה)

אך לאפסון יש.

2.

עלויות ראשי הדיו דומות, אך אני חשש ש 5550 פשוט גומר אותם הרבה יותר מהר.

3.

יש המלצות נוספות בבקשה ?

1. יש לי את המדפסת הזאת ואין לה ראשי דיו נפרדים,

2. עלות ראשי הדיו לא כזאת בשמים,

למשל אני משתמש כבר שנה במדפסת הזאת והדפסתי איתה ללא הגזמה לפחות 700 דפים (חלק באיכות טובה וחלק פחות),

3. במחיר הזה HP 5550 לוקחת את כל המתחרות

פורסם

למשל אני משתמש כבר שנה במדפסת הזאת והדפסתי איתה ללא הגזמה לפחות 700 דפים (חלק באיכות טובה וחלק פחות),

אז החלפת ראשי-דיו או לא?

ואם כן, כמה?

(את הפואנטה לא אמרת...)

פורסם

1. יש לי את המדפסת הזאת ואין לה ראשי דיו נפרדים,

3. במחיר הזה HP 5550 לוקחת את כל המתחרות

אין ספק שנכון להיום המדפסת הכי טובה בשוק מדפסות ההזרקת דיו וגם הכי משתלמת מבחינת המחיר זאת ה hp deskjet 5550

גם מדפסת מהירה גם איכות הדפסה מצויינת וגם מחיר שלא יקר בסביבות ה 500 שקל אתה קונה היום את המדפסת הזאת.

עם למשל תיקח את כל המדפסות של HP מסדרה 7 הם בדיוק אותו הדבר כמו המדפסת הזאת פשוט יש להם את הפ'יצרים לעבודה באופן ישיר עם מצלמות דיגיטליות וכרטיסי זידכון זה הכל מפחינת איכות הדפבה טכנולוגיה או מהירות הן בדיוק אותו הדבר כך שב 500 שקל אתה מקבל תמורה סופר מלאה לכספך.

לגבי הדיו נכון HP קצת יקרים מהאחרים אבל אין מה לעשות לפחות (טוב אפשר לקנות דיו לא מקורי שהוא יותר זול) אתה קונה מדפסת איכותית ואמינה.

המדפסת עצמה באה עם שני ראשי דיו אחד לדיו השחור והשני לראש דיו צבעוני או לראש דיו פוטו.

הפוטו כמובן נועד להדפסת תמונות אבל לומר לך את האמת אני הדפסתי כמה פעמים ובמיוחד עכשיו תמונה שצלמתי בדיגיטלית שלי תוך שימוש בראש דיו הצבעוני הרגיל ותאמין האיכות משו משו.

לסיכום הדיון אני ממליץ בחום לך ולכל מי שמעוניין לרכוש עכשיו מדפסת חדשה לקנות את המדפסת הזאת.

פורסם
  • מחבר

אני מדפיס 500 דפים בחודש, האם זה משנה את המלצתכם ?

האם הפרמטר של החלפת צבעים בודדים חשובה ?

פורסם

אז החלפת ראשי-דיו או לא?

ואם כן, כמה?

(את הפואנטה לא אמרת...)

אפילו לא פעם אחת (גם שחור וגם ציבעוני).

פורסם

אני מדפיס 500 דפים בחודש, האם זה משנה את המלצתכם ?

האם הפרמטר של החלפת צבעים בודדים חשובה ?

500 דפים בחודש- ההמלצה שלי הולכת ל-Canon I550.

עלות דף הדפסה הם כמחצית מהעלות של HP (לפי האתר של תום לפחות).

אומנם הפער הוא 550 ש"ח, אבל אני מניח שעם כמות כזאת של הדפסות תוך חודשיים-ארבעה חודשים כבר תכסה את הפער במחירים.

ויש למדפסת גם ראשי דיו נפרדים (בניגוד ל-HP), דבר חשוב מאוד עם כמות הדפסות מאסיבית כזאת.

פורסם
  • מחבר

טעות שלי :) התכוונתי 50 דפים בחודש,

אני מניח שזה לא חריג.

עדיין לא הבנתי מדוע 5550 ולא C82...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים