עבור לתוכן

מחפש נייד קל משקל לשימושי לימודים - סביבות 4K

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש המלצה לנייד בסביבות ה4K, אם יש משהו מאוד מאוד מומלץ שחורג מהתקציב, זה אפשרי.

דברים חשובים:

1. הנייד הולך לשמש ללימודים, כלומר הרבה אינטרנט קריאת קבצי אקרובט וכו' אבל עדיין מעדיף שלא יהיה מעבד חלש מדיי ולא פחות מ2 ג'יגה זכרון.

2. הארד דיסק - 250 ג'יגה יתקבל בברכה, 160 אפשרי גם.

3. חיי סוללה - מאוד מאוד חשוב לי, אני זקוק לנייד שיכול לעבוד בצורה מוכחת הרבה זמן עם הסוללה בצורה טובה.

4. קל משקל - רצוי באיזור ה2 ק"ג.

5. אמינות אמינות אמינות - נייד עם אחריות טובה וארוכה ואחד שאני לא אצטרך להתעסק בחלק פלסטיק שנשבר בו או בחיבור USB שלא עובד.

צריך גם צורב DVD, מצלמה וBT זה יתרון אבל בהחלט לא חובה. לגבי מערכת הפעלה, אם מתאפשר לא לשים מערכת הפעלה ושהמפרט יהיה יותר טוב בתקציב אני אתקין לבד מערכת הפעלה, במידה וזה לא משנה כל כך את המפרט ונכנס בתקציב אז שיהיה עם, לא כל כך משנה לי אם XP או Vista.

תודה רבה על העזרה!

עריכה: בחריגה דיי משמעותית מהמחיר מצאתי את זה:

http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1036

דעתכם?

פורסם

הדרישות שלך לא ממש מתאימות לתקציב.

מחשבים ששוקלים בסביבות 2 ק"ג הם מחשבי 13.3" ומטה. אחריות מירבית של שלוש שנים בתקציב הזה תמצא פחות או יותר בעיקר אצל דל ולדל כרגע אין אף מחשב 13.3" בתקציב שלך (אולי ה-1318 יכנס, הוא מאד זול בארה"ב אבל עדיין לא ראיתי אותו בארץ). בנוסף, מהו זמן סוללה ארוך לטעמך? במסגרת תקציב כזה זמן הסוללה הממוצע הוא כ-2.5-3.5 שעות.

פורסם

ה-Vostro 1310 יכול להיות פשרה טובה. המשקל שלו לא בדיוק 2 קילו, אבל פחות מ-2.5, המחיר שלו לא בדיוק 4 אלף, אבל פחות מ-4.5 (בקונפיגורציה הבסיסית וללא מערכת הפעלה), חיי הסוללה שלו לא מאוד ארוכים, אבל זה מה יש, ומדובר במחשב איכותי יותר מרוב הסדרות הביתיות, ועם אחריות ל-3 שנים.

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-t5870.htm

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה קודם כל.

3 שעות זה זמן סביר ביותר. כדי לממש את כל מה שאני רוצה, מה צריך להיות התקציב המינימלי? המחשב פשוט לא בשבילי ויכול להיות שיהיה ניתן להתגמש בתקציב, אבל אני צריך לדעת עד כמה.

לגבי ההצעה של הדל, מה זה אומר שחיי הסוללה שלו לא ארוכים? כי מבחינת שאר הנתונים זה נראה כאילו זה דיי עונה על הדרישות.

דרך אגב, מה עם הנייד של ג'יגהבייט שאני נתתי לינק אליו?

פורסם

אם 3 שעות זה זמן סביר, הרי שה-DELL יענה על צרכיך.

ה-GIGABYTE פחות מומלץ מה-DELL. כבד יותר, יקר יותר, חיי סוללה קצרים יותר, ובנוי פחות איכותית.

פורסם
  • מחבר

תודה, אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה של נייד באותם דרישות שביקשתי עם חיי סוללה ארוכים יותר בהנחה שהתקציב שאמרתי הוא לא מגבלה, אבל שיהיה קרוב אליו כמה שאפשר.

האם החנות שאליה קישרת היא גם המומלצת ביותר לקניית הנייד? לא הצלחתי למצוא את הדגם הספציפי שהמלצת עליו בזאפ אלא רק את ה1310 עם הT8100. הוא לא יותר מומלץ? ההבדל במחיר הוא 300 ש"ח

פורסם

בשביל חיי סוללה ארוכים בצורה משמעותית (מבלי לקחת בחשבון סוללות ענק) אתה כבר מסתכל על או מחשבי 12.1" עם מעבדי ULV שניתן להשיג החל מכ-6000-6500 ש"ח או מחשבי 14.1" מהסדרות החדשות שאפשר למצוא במחיר דומה או קצת יותר נמוך כמו ה-E6400 (מתחיל בסביבות 5800 ש"ח וישקול יותר מ-2 ק"ג).

מחשבים אחרים יהיו הרבה יותר יקרים או יתנו חיי סוללה ממוצעים. אתה יכול לפעמים להוסיף סוללה מורחבת למחשב זול יותר אבל כמובן שהיא תעלה את המשקל וגם מחירה לא נמוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים