עבור לתוכן

איך ה - ULTRASONE HFI-550 למשחקים וסרטים (ביחס למחירם) ?

Featured Replies

פורסם

מה יעזור לך אם מישהו יגיב על הסאונד שלהם?

אם מישהו יגיד לך שהיה משהו רע בסאונד, אתה תצטט להם את הביקורת שאמרה שיש להם סאונד טוב.

בקיצור, נראה כאילו אתה רוצה לקנות אותם, אז פשוט תקנה.

פורסם
  • מחבר

אני לא אעשה את זה.

אם אני אקבל הצעה טובה יותר באותו המחיר ייתכן שאשנה את דעתי, פשוט כרגע מתוך לא יותר מדי אופציות הן נראות בתור ההכי טובות.

ובכל מקרה הייתי רוצה פרטים על הסאונד שלהן.

פורסם

מתחילה להיות לי הרגשה שאני אצטרך לשלם על קרמבו.

פורסם
  • מחבר

:P

אגב, פתחתי דיון דומה ב - HEADFI, נראה מה יגידו.

פורסם
  • מחבר

טוב, לפי מה שהסבירו לי ב - HEADFI אז ה - HFI 550 טובים מאד לסרטים וטובים בהחלט גם למשחקים (מעבר לזה שהם מעולים למוזיקה).

ומה שעוד מעניין הוא שאמרו לי שה: HFI 550, HFI 580, PROLINE 550 וה - DJ1 בגדול נשמעים כמעט אותו הדבר.

ולכן החלטתי ללכת על ה - DJ1 (אן בשמם השני HFI 500) בגלל מחירם הזול יחסית של 600 ש"ח.

יש הצעות אחרות ?

פורסם

לי יש DJ1, אוזניות מצויינות, זאונד נהדר אבל לא מתאים למי שמחפש באסים. החיסרון הגדול של S LOGIC זה הבאסים שחלשים יחסית.

אם האוזניות למשחקים אז זה נהדר.

ל HFI550 יש המוכים טובים יותר, הרמקול באס שלו גדול יותר. רק שתדע שרוב הדגמים של החברה התחלפו ובארץ מוכרים את הישנים, HFI550 הוחלף על ידי HFI580 (שטוב יותר ויפה יותר). סדרת ה DJ לא הוחלפה וגם רגישה ל UV (האוזניות הכי יפות שלהם).

אם אתה רוצה לקנות אוזניות למשחקים הייתי מציע לך להזמין HFI450 מאירופה, יצא לך 500 שקל או אפילו פחות ואין צורך ביותר מזה.

עניין חשוב ביותר אני לא יודע אם ULTRASONE החליפו את הקשתות של האוזניות שלהם אבל ב DJ1 שלי הקשת הייתה מחומר שלא התאים לאקלים בארץ ונסדקה מהר מאוד. לא יודע מה מדיניות החברה קיום אבל כאשר הייתי צריך קשת חדשה דיברתי עם ULTRASONE ולמרות שהאוזניות נקנו בחו"ל הם חייבו את היבואן בארץ לספק לי קשת נוספת בחינם.

פורסם
  • מחבר

מצוין, אז אני אזמין את ה - DJ1 בימים הקרובים ואשלב אותם עם הכרטיס XONAR D1 של ASUS כנראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים