עבור לתוכן

הבדלים בגרסאות באקס בוקס 360

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתלבט אם לקנות אקס בוקס גרסת דיסק קשיח לבין גרסה בלי, ורציתי לשאול- האם כל ההבדל הוא ביכולת לשחק אונליין וזהו? ובגרסה עם הכרטיס 256 כמה שמירות אפשר לשים?

ועוד דבר - אם אני קונה את הגרסה עם הדיסק קשיח- במידה ואני לא קונה את המנוי, אז אין לי אפשרות לשחק באונליימן בכלל?

תודה !

פורסם

בכל ה360 אפשר לשחק ברשת מתנאי שאתה רוכש את המנוי

ואפשר לשים מספיק שמירות אתה פשוט לא יכול להוריד תוכן

פורסם

אני ממליץ לך לשלם את ה50USD/EUR האלה, זה לא הרבה כסף זה מחיר של חצי משחק בישראל וזה נותן לך שנה לשחק כמה ברשת ויותר!

פורסם

אחי תקנה את הגירסה עם ה ארד דיסק אפילו ה 20 גיגה כי עכישו בעידכון החדש יהיה אפשרי לעלות משחקים מהארד דיסק הדיסק יהיה בכונן אבל הוא ירוץ מהארד דיסק שזה יהיה בהרבה יותר מהיר

פורסם
  • מחבר

אוקי... מה זה יותר מהיר?

אז בעצם ההרד דיסק הוא רק לתכנים? ממילא אני לא אוריד. אני רוצה נטו משחקים. אני גם לב הולך להשקיע 50 דולר בשביל אונליין,בטח גם הפינגים ממש גבוהים(זה נכון?)

ודבר אחרון- איך אני יודע שאני קונה גרסת פלקון, 175 וואט, וכונן בנקיו ? אני מתכנן לקנות באתר amazon.co.uk

או

Game co uk.

שוב תודה...

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

אוקי... מה זה יותר מהיר?

אז בעצם ההרד דיסק הוא רק לתכנים? ממילא אני לא אוריד. אני רוצה נטו משחקים. אני גם לב הולך להשקיע 50 דולר בשביל אונליין,בטח גם הפינגים ממש גבוהים(זה נכון?)

ודבר אחרון- איך אני יודע שאני קונה גרסת פלקון, 175 וואט, וכונן בנקיו ? אני מתכנן לקנות באתר amazon.co.uk

או

Game co uk.

שוב תודה...

אם אני לא טועה AMAZON לא שולחים לארץ חוץ מספרים ודיסקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים