עבור לתוכן

עזרה|לאנשים המכירים היטב את האקס בוקס 360

Featured Replies

פורסם

היי חברים ושבוע טוב...

קניתי אקס בוקס חדש דגם אחרון של מייקרוסופט מצרפת הכל טוב ויפה בדקתי הספק (175W) לוח אם FALCON כמו שצריך המכשיר המיועד...הבאתי יחד איתו עוד שלט ופרו 2009....

אני לא יוכל להמשיך ולקנות עוד משחקים כי זה עולה הרבה כידוע לכם.....

השאלה שלי כזאת:

אני יודע (ככה הסבירו לי לפחות) שבסוני יש כונן בלו ריי שמה שמיוחד בו שהוא יכול לקרוא דיסקים בנפחים גדולים מאוד מה שגם משפיע על גרפיקה ואיכות המשחק...

באקס בוקס זה שונה...של LITE-ON משו כזה...

עכשיו כיוון שיש לי כזה (אני חושב) אני רוצה לדעת אם אני אעשה לו הסבה לכונן חדש כמו שרראיתי IXTREME 1.4 משו כזה אם זה לא יפגע לי באיכות המשחק? אם הוא מסוגל לקרוא נפחי דיסק גדולים ולהשאיר את איכות המשחק כמו עם דיסק מקורי?

שאלה שנייה ככה שהתווספה לי עכשיו...

אני אקנה עוד משחק אחד אבל אני רוצה משחק מכות משו אקשן לשני אנשים כייפי כזה שאפשר לשחק בו הרבה זמן...

חשבתי על wwe smackdown vs raw 2009 החדש ...השאלה אם זה המשחק השווה שאני צריך לקנות?

או שיש לכם המלצות אחרות..?

תודה לעוזרים....ושיהיה לכולנו שבוע מעולה..

פורסם

(אני אחד שמכיר היטב - שלא תגיד משהו על התגובה שלי)

כונן בלו ריי שונה לגמרי מהכונן שיש ב360 , ב360 יש כונן DVD רגיל שכמובן לא יכול לקרוא בלו ריי.

הפריצה שאסור לדבר עליה לא משנה לך כמעט כלום בכונן , אתה לא תצליח לקרוא בלו ריי. בגלל שאתה לא משנה בו כלום הגראפיקה כמובן נשארת אותו דבר (וככה עם הכול) בקיצור זה יהיה כאילו קנית את המשחק חוץ מזה שאם תשחק ברשת אתה יכול לחטוף באן עצבני לפנים.

פורסם
  • מחבר

ברור שאני לא יכול לשחק עם בלו ריי סתם נתתי אותו כהשוואה...

כי רציתי לדעת שאם זה יהיה אותו דבר משחק צרוב ומקורי באקס בוקס אותו איכות אותה גרפיקה ואתו הכל...ולפי התשובה שלך אני מבין שכן...

אז תודה רבה לך אחי ואני מאחל לך שבוע מעולה...

פורסם

תבין רק דבר אחד ברגע שאתה פורץ את ה360 יש סיכוי גדול שתקבל באן מהשרות רשת שלהם

גם אם אתה תשחק במקורים שאתה מחובר

והשרות רשת מאוד חשוב יש שם דמו \משחקים לקניה \עדכונים וכו

בקיצור תוכל לשחק רק סינגל בלי אפשרויות רשת

פורסם

גם אם אתה תשחק במקורים שאתה מחובר

שטויות.

אבל אני לא יוסיף עוד מילה כי זה לא חוקי !

ואני שוטר (כמו שדוד יודע)

פורסם

זה לא שטויות היה על זה המון דיווחים

מיקרוסופט גם יודעת לזהות מוד למאוורר הפנימי של הקונסולה ולתת לקונסולה באן

תשאל את דובי איך הם עושים את זה הוא מבין את הצד הטכני של הזיהוי

פורסם

קרירין תפסיק אני לא מדבר על זה אל תתוכח

פורסם

לדבר על זה שהם נותנים באנים מותר זה לא עובר על שום חוק

לדבר על איך לפרוץ\לצרוב אסור

ובעניין הבאנים קראתי כתבות על האנשים שעושים את הפריצות ועל אנשים שקיבלו באן

בפועל לא צריך דיסק פרוץ לקבל באן מספיק קונסולה פרוצה

פורסם

אה אז בסדר

שמעת על iextrme 1.4 ?

כל עוד משחקים בה במשחקים מקוריים כנראה שמייקרוסופט לא עולים על זה זה מה שאני יודע

פורסם

אני לא מעודכן בגרסאות אבל בפעם האחרונה שחשבו שגרסה מסוימת חסינה המון אנשים קיבלו באן

תבין דבר פשוט אם MS יכולה לזהות שינוי במאוורר הפנימי אתה באמת חושב שהיא לא יכולה לזהות שינוי בביוס ?

מה שכנראה קורה זה שMS פועלת פעם בכמה זמן ולא כל יום

ואז יש הרבה דיווחים בקיצור תחלום שאין אפשרות לקבל באן MS עשו שיעורי בית בדור הזה

פורסם

האמת שעד כמה שאני יודע MS לא נתנו באן לקנסולה אחת עם FW עדכני ומשחק שעבר Stealthpatch כמו שצריך.

לפחות לא היו דיווחים על גלי באנים בגלל זה עד כמה שידעו לי. מצד שני MS אוהבים לתת באן בגלים, בעיקר כשהמכירות של הקונסולה יורדות. :smile1:

רוב הפורצים הרוויחו על הפריצה מספיק "כסף", ככה שלהוציא עוד 180 דולר על גרסאת Arcade להעביר אליה את הדיסק הקשיח ולהמשיך לשחק רוב הסיכויים שיותר משתלם כלכלית מלקנות 3 משחקים בשבילהם. זאת גם הסיבה לדעתי למה MS לא נותנים באן לGamer Tag לא משנה כמה קונסולות חסומות הוא עבר.

פורסם

דיון על פריצות אסור בפורום ולכן הדיון ננעל.

oferg19 - קיבלת אזהרה ראשונה בעקבות דיון על תוכן לא חוקי כאשר באזהרה השלישית שלך אתה תורחק/תושתק בהתאם להחלטת מנהלי הפורום (יש הודעה בראש הפורום שאוסרת על דיונים מהסוג הזה, להבא תקרא אותה ואת חוקי הפורום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים