עבור לתוכן

המלצה למאוור למעבד AMD2500

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם אני כבר מזמין אז אני גם יזמין מאוורר 120 מ"מ שיהיה בקידמת המארז ואז הזלמן יעבוד יותר טוב לא? אחרי שאני יוסיף מאוורר שיכניס אוויר מקדימה מה עדיף לקחת?

פורסם

אני מקווה שהזלמן יסתדר אצלך.. בכל זאת זה הקירור הכי שקט אך הוא מצריך מארז מאוורר לביצועים אופטימלים..

אם אתה רוצה גם משהו שקט ועם ביצועים טובים יותר משני הגופי קירור שצוינו הAX7 עם מאוורר מארז או כל מאוורר שקט אחר

פורסם
  • מחבר

לא מצאית AX7 של איזה חברה זה?

פורסם

Thermalright

פורסם
  • מחבר

אה זה ax478

פורסם

זו שאלה?

אם כן, אז לא, AX7 זה לAMD

AX478 זה לאינטל {פנטיום 4}, מן הסתם...

פורסם

אם אתה מעוניין גם באובר קלוקינג הכי טוב Aerocool DP 101 - גם שקט וגם עושה עבודה הרבה יותר טובה מהזלמן.

מחיר בסביבות ה 200 ש"ח, אתה יכול לקרוא סקירה עליו כאן באתר.

אפשר לשפר לו את הביצועים על ידי התקנת מאורר חזק יותר אך הוא כבר לא יהיה שקט.

עם המאורר שמסופק איתו לא שומעים אותו בכלל בניגוד לפתרונות שהציעו לך כמו volcano 9+ שגם על המהירות המכסימלית שלו מקרר פחות טוב ושקט בערך כמו שואב אבק.

פתרון זול הרבה יותר וגם שקט מאוד הוא Spire FalconRock II עולה פחות משמונים ש"ח,שקט יותר מהזלמן וגם מקרר הרבה יותר טוב.

מניסיון שלי הזלמן במהירות מקסימלית רועש מאוד וגם מקרר פחות טוב מהספייר.

אם אתה רוצה לקרוא השוואות תכנס ל http://www.dansdata.com/coolercomp_p4.htm#cnps5100cu

ה Aerocool לא מופיע בהשוואה הזאת.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך הספייר אבל אני יודע שהזלמן לא עושה כמעט רעש והוא מקרר ממש טוב אצל חבר שלי בIDLE על 30 ומשהו מעלות תמיד ובLOAD הוא מקסימום 45-46 יש לך נסיון עם המאווררים שהמלצת לי עליהם?

פורסם
  • מחבר

טוב קראתי עכשיו את הכתבה באתר על על הארוקול והוא נראה ממש טוב אז עכשיו יש שלוש אופציות:

1.AEROCOOL DP101

2.ZALMAN6000

3.SPIRE FALCONROCKII

מה הכי כדאי לקחת? למישהו יש את אחד מהם ויכול לתת נתונים על הטמפרטורות שלהם?

פורסם

אני לא יודע איך הספייר אבל אני יודע שהזלמן לא עושה כמעט רעש והוא מקרר ממש טוב אצל חבר שלי בIDLE על 30 ומשהו מעלות תמיד ובLOAD הוא מקסימום 45-46 יש לך נסיון עם המאווררים שהמלצת לי עליהם?

ניסיתי גם את ה Aerocool על שני מחשבים שונים וגם את הזלמן. הזלמן שקט מאוד במהירות המינימלית שלו אבל דיי רועש במהירות מקסימלית.

עם הספייר יש לי נסיון חיובי מאוד אבל עם גוף קירור יותר פשוט מזה שהמלצתי עליו.

אם תקרא את הביקורת בקישור שצירפתי תראה ש הספייר עדיף על הזלמן וגם שקט מאוד.

פורסם
  • מחבר

איך הארוקול עבד אצלך? הוא היה טוב? כי אני חושב שבחנות שאני רוצה לקנות בה אין ספייר אז בעצם נשאר לי רק את הזלמן או את הארוקול אז מה עדיף הארוקול או הספייר?

אני רואה עכשיו בקישור שנתת לי שהזלמן קיבל יותר נקודות מאשר הספייר

פורסם

זה לא נקודות אלא מידה, ומידה נמוכה יותר היא טובה יותר. בנוסף לפלקון רוק2 של ספייר יש להם משהו חדש וויספר רוק 4 - שלפי הנתונים הוא מספק ביצועים דומים (מבחינת סינק וזרימת אוויר) אבל שיפור של המאורר מביא אותו לרמת רעש חרישית כמעט לחלוטין - 21 DBA (לעומת 25 בפלקון רוק ו24 בארוקול שגם זה כמעט שקט לחלוטין) , אך צריך סקירה בכדי לגלות אם הם באמת זהים בביצועים , מחירם הוא כמעט זהה. שלחתי לספייר מייל עם השאלה הזאת - נקווה שיענו.

ולגבי חנויות שמוכרות ספייר - אני ראיתי רק קצל הדובים , אם מישהו מכיר מקום אחר שמוכר את המאוררים הכלכך משתלמים של החברה הזאת - אשמח גם כן לשמוע.

פורסם
  • מחבר

בקשר לזלמן ולספייר, איך יכול להיות שמאוורר שעולה 80 שקל יותר טוב ממאוורר שעולה 190 שקל?

פורסם

הביוס שלך מעודכן לגירסא 14?

כי אם לא זה הטפמרטורות שזה מראה לי לא נכונות...

יש לו איזה בעיה תוריד איזה 10 מעלות ממה שיש לך עכשיו אם הביוס שלך לא מעודכן אין לך מה לקנות מאוורר חדש.. תקשיב לי

יש לי את אותו לוח ו 1700+ עם oc ואני לא על full load בvolcano 11 ויש לי איזה 35 מעלות ב idle

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים