עבור לתוכן

גשר המיתרים - ירושלים

Featured Replies

פורסם

טיול קטן בירושלים בשילוב טרק אופניים עם החבר'ה אז למה לא לנסות לצלם קצת בזמן הנסיעה. ;D

meitarimbridgeuj4.jpg

כל העבודות לרכבת הקלה שתגיע בעשורים הקרובים לירושלים מניבות אחלה צומת שאי אפשר לטעות בה. :lol:

רק חסר שלט אם מישהו רוצה להגיע למטה לרכבת תחתית... ::)

trafficzf6.jpg

מאחל לכולם שבוע פורה ומהנה. ;)

פורסם

איך אפשר להגיד על הגשר הזה שהוא לא יפה.

אפשר לעמוד מתחתיו דקות ולהתפעל מהיופי והגודל שלו.

פורסם

אהבתי ת'תמרורים ;D

פורסם

איך אפשר להגיד על הגשר הזה שהוא לא יפה.

אפשר לעמוד מתחתיו דקות ולהתפעל מהיופי והגודל שלו.

אני באמת לא חושב שהוא יפה.

לא מוצא בו שום דבר מעניין. (גם לא בתמונה דרך אגב, לא יודע למה משהו שם מפריע לי. אולי זה בגלל החוסר אהבה שלי לגשר).

פורסם

אין מה לומר גשר יפה תכנון טוב ויפה

ומזה לעזאזאל התמרורים האלה ?

אסור שמאלה אסור ימינה אסור פרסהההההה

מותר לנסוע שמה ?

ישר מותר ? :lol:

פורסם

אין מה לומר גשר יפה תכנון טוב ויפה

ומזה לעזאזאל התמרורים האלה ?

אסור שמאלה אסור ימינה אסור פרסהההההה

מותר לנסוע שמה ?

ישר מותר ? :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

גדול

מזכיר לי בדיחות על גרוזינים

כניראה גם מי ששם את התמרורים חשב ככה...

או שמי שעיצב אותו הוא גרוזיני בעצמו.

פורסם

הגשר יפהיפה, הסביבה מזעזעת. גשרים כאלה שמים בסביבה פתוחה (פארק, מעל למעברים מימיים וכיוצ"ב). גשרי קלאטרווה ברחבי העולם כמעט ולא תראו משתלבים באיזורים בנויים.

היו יכולים לבחור במשהו קצת (הרבה) יותר צנוע בתור סמל התחדשות ועוצמה בכניסה לעיר הבירה.

פורסם

הגשר יפהיפה, הסביבה מזעזעת. גשרים כאלה שמים בסביבה פתוחה (פארק, מעל למעברים מימיים וכיוצ"ב). גשרי קלאטרווה ברחבי העולם כמעט ולא תראו משתלבים באיזורים בנויים.

היו יכולים לבחור במשהו קצת (הרבה) יותר צנוע בתור סמל התחדשות ועוצמה בכניסה לעיר הבירה.

יש משהו בדברייך אבל אנא אל תשכח ,

שאנחנו בישראל!!

פורסם

ירושלים היא עיר מוזנחת ומכוערת ברובה.

הגשר הזה בא לסמל בדיוק ההפך, היום כל מי שנכנס דרך כביש 1 לעיר רואה מחזה יוצא דופן ביופיו. ואם לא מכירים את העיר חושבים שכל העיר כ"כ יפה ומושקעת.

במיוחד כשתיירים מבקרים בירושלים, איך שהם נכנסים לעיר הם ישר מקבלים פצצת ארכיטקטורה שתשפר בעינהם את תדמית העיר.

מי שהיה בפריז זוכר אם העיר הייתה נקיה או לא?. לא , הוא זוכר את מגדל אייפל. וכך גם התיירים שמבקרים בירושלים, הם לא יזכרו אם הרחובות נקיים או לא (והם לא), הם יזכרו שראו גשר יחיד במינו.

נ.ב

האנשים שאחראים לכך שירושלים מוזנחת, הנציג שלהם אישר את בניית הגשר.

פורסם

אני חיפאי ואני לא מכיר את ירושלים

אבל...אני מכיר את השווקים..את הכותל..את..הרחובות הראשיים..את הר חוצבים (איזור התעשיה. הי טק )

בכל עיר יש מקומות מוזנחים ובכל עיר יש לך את פיסת הגועל נפש.

בא אני אתן לך דוגמאות ממקומות שאני מכיר :

תל אביב (אההה בירת החילונים ) דרום העיר תחנה מרכזית ישנה\חדשה ניראה כמו רובע בניו יורק אבל אתה בישראל :P :P :P

אשדוד רובע א ב (כבר מזמן היה צריך לעשות שם שיקום שכונות) ד ה (עברית לא תישמע ברחוב..)

חיפה (אני חיפאי ) הדר בלילה רחובות מסדה והלל בעבר פינות חמד היום מנסים להשתקם מאוכלוסיה חלשה ועבריינית

עיר תחתית כשמה כן היא..

אל תשפוט את ירושלים בכל עיר יהיה לך מקומות מושקעים יותר ומקומות מושקעים פחות.

פורסם

מישהו יודע למה הגשר הזה משמש? כאילו, בין מה למה הוא מחבר? הוא פתוח, בכלל? :s05:

פורסם

כרגע הוא לא בשימוש. בעתיד הרכבת הקלה תעבור עליו.

פורסם

התמונה הראשונה מדהימה.

איך הוצאת כאלה שמיים ??

פורסם

התמונה הראשונה היא משהו ששלפתי מהדיסק שלי ומשקף נאמנה את המצב של הגשר, הרכבת הקלה והעיר בכלל. זהו אתר בנייה נצחי. הבטיחו שאת מעבר הולכי הרגל יפתחו כבר לפני חודשים, אז הבטיחו. העבודות לאורך רחוב הרצל נמשכות כבר שנים בעצלתיים, לוחק להם לפעמים שלושה-ארבעה חודשים להשלים כל מקטע (באורך של כמאה מטרים, לא יותר!)

מצד שני, הגשר באמת יפה ומאוד פוטוגני. הוא במיוחד מרשים לבאים מהכניסה הצפונית (מכביש 443). הוא גם מזמן אפשרויות צילום מעניינות. התמונה השניה צולמה כשמצלמה מביטה כמעט לזניט מהרחבה סביב עמוד הגשר.

תמונת הגשר עם חשיפה מושלמת, אישית אני לא אוהב את ה-WB, אבל זה יכול להיות עניין של העדפה אישית. הקומפוזיציה נכונה אבל לא מעבירה מספיק את ההוד והדר של הגשר.

הנושא של התמונה השניה מבריק, אבל משהו בה תפס לי לא טוב את העין, אולי הקומפוזיציה והאיזון בין שני האלמנטים, אולי הקצה החתוך של הרמזור. אבל באמת נושא מבריק.

[attachment deleted by admin]

פורסם

זהו אתר בנייה נצחי. הבטיחו שאת מעבר הולכי הרגל יפתחו כבר לפני חודשים, אז הבטיחו.

לא שאני אומר שהעירייה עושה משהו טוב, אבל סתם בשביל הצלמים שביננו, הגשר כן פתוח להולכי רגל... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים