פורסם 2003 ביוני 2322 שנים ראיתי את הרסיבר של JVCדגם RX-5032ב- 200 דולר בדיוטי פרירציתי לדעת האם הוא רסיבר טוב ושווה את הכסףהאם יש לו מפענח?
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים תיאור קצר מהיר וקולע- למשתמש or007 יש ניסיון (רע) איתו, הוא ישתף איתך חווית מיד ראשונה.
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים יש לי את הרסיבר הזה אני מאד מרוצה ממנו זה בהתאם יחסית למחיר.אם אין לך עודף מזומנים ואתה לא אודיופיל זה בהחלט רסיבר מעולה אני רואה איתו סרטם בד"כ ואני מאד מרוצה מהסאונד
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים אוקייתגיד יש לו כניסה אןפטית/ דיגיטלית?כמובן,לכל רסיבר שמוחרים בימנינו יש יציאה אופטית+קוקסיאלית
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר כמובן,לכל רסיבר שמוחרים בימנינו יש יציאה אופטית+קוקסיאליתטוב אני שצריך להסביר לאט:יציאה -----> ממנה יוצא האות.כניסה -----> אליה מחברים אות נכנס.ולאחר שכולם הבינו את ההבדל הדק בין יציאה לכניסהאז אשאל שוב האם יש לו [glow=red,2,300]כניסה[/glow] דיגטלית/ אופטית
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים כן יש לו,לא הבנת אותי נכון,התכוונתי שיש לו יציאות (אופטית+קוקסיאלית) מהרסיבר שהם דיגיטליות.כלומר אתה יכול לחבר DVD מחשב או כל דבר אחר שתרצה בחיבור דיגיטלי.
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים תיאור קצר מהיר וקולע- למשתמש or007 יש ניסיון (רע) איתו, הוא ישתף איתך חווית מיד ראשונה. חיובי, אם תרצה אני אפרט יותר (לכותב הת'רד) למרות שעכשיו הוא כבר לא אצלי ובקרוב יהיה לי מגבר סטריאו איכותי, יכול להיות אפילו Cambridge A500
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים לא לקנות חבל על הכסף חד וחלק אם זה לחד שלך או משהוא בסגנון אז זה בסדר לא לסלון.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.