פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים טוב סוף סוף מצאתי את הזמן לסיים את פיקמין 1 לשחק בו בWII צריך ידית גימקיוב וכרטיס זיכרון גימקיוב אבל נינטנדו מתכננת להוציא את פיקמין 1-2 בגרסה לWII ולערכתי אם השליטה בWII זה יכול להיות יותר טוב ואולי יוסיפו תמיכה ב480P אז אם יש לכם סבלנות כדי לחכות בכל מקרה העלילה של המשחק מאוד פשטנית החללית שלכם מתרסקת על כוכב מוזר אתה נתקלים ביצורים מוזרים שנראים כמו טלטביז רק קטנים ופחות מפורטים אתם האיש אם החליפה כמובן ובדרך כלל יהיו הרבה פיקמין במסך שזה השם של היצורים בכל מקרה הדמות שלכם לא יכולה לעשות הרבה לבד ובגלל זה הפיקמים מאוד חשובים להתקדמות יש לכם 30 יום לנסות למצוא 30 חלקים של החללית שלכם ולעוף מהכוכב בפועל לא חייבים את כל ה30 חלקים ואני סיימתי אם 29 כי עד שהבנתי את החשיבות של הימים כבר לא נשאר לי מספיק זמן הזמן במשחק די מזכיר את זלדה MM למי ששיחק בכל מקרה יש כמה סוגי פיקמין אם יכולות שונות וצריך לפתור פזלים בתוך המשחק לאויבים שדי דומים לחרקים יש חולשות שונות שצריך לגלות אותם ואם הורגים אויב אפשר לקחת אותו כדי להשריץ עוד פיקמינים כמו כן יש פרחים במשחק שאפשר לקחת בשביל עוד פיקמינים בפועל אפשר להגיע ל100 פיקמינים שאתם שולטים אליהם ואפשר לתת להם משימות שונות במשחק אין דיבוב שזה קצת מעצבן אבל רק קצת כי אין הרבה דיבורים גם ככה המוזיקה מאוד נחמדה כן יש בעיה שיש רק קצת "עולמות" ובגלל עניין הזמן זה גם חוזר על עצמו בכל מקרה צריך לחוות את המשחק הזה אומנם יש את Overlord לPC\360 ובקרוב לWII שיצא הרבה אחרי וגנב הרבה רעיונות מפיקמין אבל בסופו של דבר Overlord היום הרבה יותר טוב מפיקמין אבל בכל זאת יש משהו בפיקמין שחייבים לחוות באמת משהו מיוחד שקשה לתאר אני לא ייתן לו ציון כי זה מאוד תלוי במחיר במקרה הזה לא הייתי ממליץ אליו היום במחיר שהוא היה פעם (50$ ) בארצות הברית אבל זה היה ב2002 אבל אם תמצאו אותו ב20$ או אם הפורט לWII יצא טוב וזול אני בהחלט ממליץ לסיכום משחק מאוד מגניב ומיוחד אבל קצר ומיושן גרפית פיקמין 3 בפיתוח ככה שנראה מה יצא מימנו ואני עוד צריך לנסות את השני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.