עבור לתוכן

אז ראיתי את ההופעה של נמרוד הראל...

Featured Replies

פורסם

ומה שאני הכי אוהב אצלו, בניגוד לאורי גלר, הוא לא אומר שהוא בעל כוחות על טבעיים,

למעשה, הוא מדגיש כי אין לו שום כוחות והכל תעתועי ראיה ופסיכולוגיה מתקדמת.

• תגובות 36
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עשיתה לי חשק ללכת לראות את המופע

:xyxthumbs:

גם לי.. צוותא אמרתם?

פורסם

היה ראיון עם נמרוד הראל ששודר באינטרנט, די מעניין, משהו כמו חצי שעה של שיחה די אינטימית ואותנית.

הוא סיפר שמי שרוצה להיות כמוהו, צריך להיות אומן שעבד באומנות הקוסמות /עבודה בעיניים לפחות 4-5 שנים ורק אז אפשר להתחיל לדבר על כל הנושאים שהוא עושה בתוכנית.

מדובר במקצוען, וזה מקצוע שאין הרבה שיודעים אותו, אז זה נראה כמו שזה נראה.

תחשוב ששוטר יודע לגלות אם מישהו משקר לו בפרצוף בלי שהוא מכיר אותו בכלל לפני...

פורסם

נמרוד הראל למי שלא יודע ידוע כאחד הפסיכולוגים המוכשרים ביותר בדורנו ובדורות קודמים

הוא משתמש המוןןןןןןןןןןןןןןן בדימיון מודרך(מבלי שהשני בכלל מבין מה קורה איתו), בסוגסטיות , בקריאת שפת גוף, ובעוד טכניקות פסיכולוגיות שאני בטוח שהוא הכיר במהלך השנים ואפילו פיתח

נמרוד הוא מבחינתי הקוסם בהא הידיעה

חוס מקוסם הוא פסיכולוג פנומנל, בעל זכרון מפותח ברמות גבוהות ביותר ורשימת הכשרונות שלו עצומה

הוא בנאדם הכי אמין שיכול ליהיות

בקיצור הוא עונה למושג "גאון"

במונחים שלך.. או לפחות במונחים רגילים, לרוב פסיכולוג אינו פירוש הדבר שהבנאדם מתעסק בדמיון מודרך.

איך הגעת מדמיון מודרך ותקשורת אל התת מודע ללהיות פסיכולוג, שאצל פסיכולוג אתה בסה"כ מזיין את השכל שעה והולך הבייתה :s07:

פורסם

מה שטוב במקרה שלו זה שהוא לא מזין בשכל על כוחות מיוחדים אלה אומר את האמת

אבל יש עוד קוסמים ברמתו

דיוויד בלין לדוגמה חוץ מהדברים הדפוקים שהוא עושה לפעמים כמו לצלול הכי הרבה זמן ושטויות כאלו

הוא גם קוסם ברמה מאוד גבוה

יש גם עוד אחד ששכחתי את השם שלו אבל היה לו תוכנית בערוץ 18 (כבלים אנלוגי)

לפעמים נמרוד הראל היה מביא אנשים מוכשרים מאוד בדברים מסוימים

לדוגמה הטובים בעולם בהחלפת תלבושות שהיה להם מופע ענקי שאין לי מושג איך הם עשו את זה

בנוגע לאורי גלר תחפשו ביוטיוב על איך קוסם בחול דפק אותו באיזה תוכנית

יש קוסם שנלחם בתופעות האלו ומוכן לשלם מיליון דולר תמורת מישהו שיוכיח לו שיש לו כוחות על

כמובן שאף אחד לא הצליח לקחת את המיליון כי מי שעובד בזה כנראה מכיר טוב את הטריקים

סך הכל הראל מקצועי כמו שקוסם בימנו צריך להיות

לאומת זאת אורי גלר מוכר את עצמו בצורה מצוינת אבל אף פעם לא אהבתי אותו

ולדעתי הוא נופל מול הרבה קוסמים אחרים היום שעדכנו את המופע שלהם לזמנים מודרניים

פורסם

זה שבערוץ 18 אתה מתכוון לchris angel?

פורסם

זה שבערוץ 18 אתה מתכוון לchris angel?

כן

וG-Man לא ראיתי מופעים שלו אבל ראיתי את התוכנית שלו ויש לו כמה קסמים שם ברמה גבוה

היה חלק שהוא הלך על קיר כמו בסדרה נארוטו (לא מהר כמו בסדרה כמובן אבל בכל זאת חלק מגניב)

והיה חלק שהוא ריחף קצת מעל המדרכה

זה טריקים שאתה לא יכול להסביר

עריכה אני מדבר על זה שJames Randi דפק את גלר

תראו

פורסם

יש קוסם שנלחם בתופעות האלו ומוכן לשלם מיליון דולר תמורת מישהו שיוכיח לו שיש לו כוחות על

כמובן שאף אחד לא הצליח לקחת את המיליון כי מי שעובד בזה כנראה מכיר טוב את הטריקים

יש אדם כלשהו או איגוד, לא זוכר שבהתחלה הציעו פרס של בערך 100 אלף דולרים אם מישהו יצליח לעשות משהו שקבוצת אנשי מדע שהם שכרו לא יוכלו להסביר.

הפרס תופח עם הזמן, והוא עבר את המיליון.

(כך שמעתי, אין לי מקור אמין)

פורסם

טוב הוא הסביר את זה בעצמו

בטלוויזיה כמובן לא רואים את הרגל

דרך אגב יש סרטון שלו ביוטיוב איך הוא מלכלך על אנשים שטוענים שיש להם יכולות טלקנזיה

הוא לילכך על גלר ועל עוד מישהו

פורסם
  • מחבר

אגב, גם נמרוד הראל בהופעה שלו טען שהוא בקיא ב"סוד" הטלקינזיס. הוא גם כיפף כפיות וכל זה..

פורסם

קשה לי להאמין שהוא אמר את זה ברצינות

בתוכנית שלו הוא לא אומר שיש לו כוחות מיוחדים או משהו

וגם לפעמים מלמד סלבס לעשות קסמים

פורסם

אם הוא כזה אומן בשיטות מניפולציה והשעפה על אנשים למה לא לוקחים אותו לחקור מחבלים? או פושעים

יענו אם השיטות האלה כאלה תותחיות לגרום לאנשים לעשות דברים ולספר דברים שהם לא רוצים

אז למה במקום להתעסק בשטויות שיצילו עם זה חיים...

שאורן זריף אורי גלר ונמרוד הראל יתאחדו ביחיד וילחמו בחמאס בכוחות התת המודע!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים