פורסם 2003 ביוני 2322 שנים כמובן שיש חברות נוספות אבל צינתי את העיקריות, תיתיחסו: לאיכות? קרבת האיכלוסיה למוצר? מחיר? וכמובן עיצוב? בתודה, יוני
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים Klipsh, עיצובים יפים ומרשימים איכות סאונד מעולה ועוצמה אדירה, במקום השני לוג'יטק עם דגמים לכל הסוגים של משתמשים מכל פינות השוק סאב-וופרים מעולים עוצמתיים גם כן ואיכות לא רעה בכלל במקום השלישי קריאיטיב עם מערכת 6.1 במחיר סביר ואיכות מעולה עוצמה בינונית ועוד מערכת 2.1 קטנה ויפה עם איכות קול גבוהה ביותר.
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר לא נראה לי פה שכל האנשים מתיחסים בבחירה לכל קטגוריות המשנה,אם לא היה פה את קטגוריות המשנה כמובן גם אני גם כן היהתי בוחר בKlipsh.
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים Klipsh, עיצובים יפים ומרשימים איכות סאונד מעולה ועוצמה אדירה, במקום השני לוג'יטק עם דגמים לכל הסוגים של משתמשים מכל פינות השוק סאב-וופרים מעולים עוצמתיים גם כן ואיכות לא רעה בכלל במקום השלישי קריאיטיב עם מערכת 6.1 במחיר סביר ואיכות מעולה עוצמה בינונית ועוד מערכת 2.1 קטנה ויפה עם איכות קול גבוהה ביותר. בקשר לקליפש אני מסכים... ואממ...."נא לפרט"...ולא "נע"
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים קליפטש גם יצאו בסדר הם יצרו דגם שהיה בו חלקיק שיצר בעיות והרבה אנשים היו צריכים להחליף את המערכות הפגומות שהם קיבלו במערכות חדשות שיצאו בלי הבעיה וכל אלו שהתוקף של האחריות פג קיבלו חידוש לאחריות ויכלו להחליף מסיבת התקלה הזאת, ככה שהם גם יצאו בסדר (חברה טובה ללקוחות)
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים kilpsch הם באמת משהו אמיתי, אבל אולי תגלו לי איפה קונים כאלה בארצנו?..אז על סמך מה הבחירה של כל אלה שהצביעו בעדם?אני בכל מקרה מעדיף את האלטק-לנסינג. מקצוענות לשמה. וזה משמיעה, לשם שינוי...
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים היבואן הרשמי של קליפש בארץ הוא: T.R. ELECTRO STEREO LTD 15 ARLOZOROV ST. TEL AVIV, ISRAEL PHONE: 035-220135 רק תמחש מה? הוא מאוד מאוד מאוד מאוד יקרן (לפחות לפי מה שאומרים כאן... :-X) : :smiley4:
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים היבואן הרשמי של קליפש בארץ הוא: T.R. ELECTRO STEREO LTD 15 ARLOZOROV ST. TEL AVIV, ISRAEL PHONE: 035-220135 רק תמחש מה? הוא מאוד מאוד מאוד מאוד יקרן (לפחות לפי מה שאומרים כאן... :-X) : :smiley4: כי הוא מייבא את הרמקולים האמייתים שלהם כדוגמת הHORN האימתני ולא את הרמקולים למחשב. וזה לא שהוא כל כך יקרן (למרות שהוא דופק קופה רצינית) אלא שיש גם 72 אחוז מכס, ועוד משלוח, וביטוח משלוח וכדומה.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים קודם כל בדקתי והוא גם מביא את הרמקולים למחשב ( promedia) וברור שהוא לא רק היחיד שיוצא ברווח גדול מאיתנו...רק שהוא לא כל כך צדיק..... לפי מה שאמרו כאן הרמקולים pro media 2.1 הרגיל (לא זוכר את הדגם..) עולה אצלו 2300 שקל(המחיר האמיתי של הרמקולים הוא 100 דולר...ונגיד שהמכס וכל זה מכפילים את המחיר זה בערך 900 שקל מקסימום זה עדין טירוף המחיר..). זה כל כך מעצבן שהמחירים כל כך יקרים בארץ בזמן הזה שיש את כל הבעיות הכלכליות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.