פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים טוב בשעה טובה קניתי את המחשב על ידי חפירה ענקית באינטרנט ובאתר זה בינתיים לא הבנתי איך אני רואה את מעלות החום של כל ליבה במעבד שלי כי אני מקבל תוצאות מוזרות ולא אחידות דבר שני עשיתי מאט OC (על קצה הלשון ) כל התמונות הם אחרי ה OC הקטן שעשיתי ללא שינוי מתחים ... תמונות cpu-z תמונה מ EVEREST Ultimate Edition ו- SpeedFan הזמן הבדיקה של EVEREST מפרט Q6600 P5Q GSKILL 4G 1066 קירור לא נראה לי שזו הבעייה יש לי 690 COLLERMASTER 8 מאררים של 120 אחד של 80 ו Thermalright Ultra 120 Xtreme השאלה לאן אני ממשיף מפה תודה ויום טוב
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים בשביל לראות טמפרטורות של הליבות במעבד מסוג Q6600 אתה צריך CORE TEMPאפשר למצוא אותה להורדה פה http://www.alcpu.com/CoreTemp/לאיפה אתה רוצה להגיע ?על קצת הלשון כמו שאמרת, ממשיכים בהעלאת תדרים ללא העלאת מתח(משמע לקבוע את המתח על המתח המקורי ולא להשאיר על AUTO כי אז המערכת מעלה לבד) עד המערכת הפעלה לא תעלה כמו שצריך, ואז מתחילים מתחים לייצב, רושמים את הנתונים או שומרים בBIOS וממשיכים למעלה שוב.הקפיצות צריכות להיות בין 5-10 FSB בכל פעם מקסימוםיש גם שיטה אחרת שלהתחיל מגבוה ולרדת במידת הצורך, אבל זה יותר לבעלי נסיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.