עבור לתוכן

מה עדיף? מכפלה גבוהה? או באס גבוה?

Featured Replies

פורסם

טוב, הצלחתי להמהיר את המערכת ללא תקלות בשתי דרכים:

1. העלתי ל200 mhz את הבאס והמעבד תקוע על 8.5, (אם אני מעז להעלות אותו ל-9 המערכת משתתקת ואני חייב לאפס cmos)

2.הבאס "תקוע" ב148 והמעבד מגיע עד ל-13.5

הייתי רוצה לציין שמהירות המחשב באפשרות הראשונה היא 1700 mhz ובאפשרות השנייה 1980 בקירוב, אבל, יש הרושם שהאפשרות הראשונה מהירה יותר.....

מה אתם חושבים? האם באמת הגעתי לקצה גבול היכולת? המטריד הוא שהמעבד שלי ממש חיה רעה בהמהרות הוא לא מתחמם בכלל ורץ כמו מטורף רק הבאס תקוע לו שם ב-148...

תודה

פורסם

הזכרונות עוצרים אותך מלהעלות אצ הבאס יותר גבוה

סביר להניח שהאפשרות הראשונה יותר מהירה כי ככה מתאפשר רוחב פס גדול יותר ==> העברת נתונים בקצב מהיר יותר

פורסם
  • מחבר

הזכרונות אמורים להיות בסדר גמור, זוג סטיקים של kingson רצים על dual ב cas 2 אני חושב שזה בסיידר...לא?

פורסם

קןדם כל, שני סטיקים זה כבר לא בריא לOC

שנית, המהירות שלהם נמוכה מדי בשביל שתוכל להעלות את המעבד או את הבאס יותר מזה

שלישית, אם תוריד את הCAS אולי תצליח להעלות את האוברקלוק במעט... השאלה היא האם זה משתלם לך מבחינת ביצועים

פורסם
  • מחבר

קןדם כל, שני סטיקים זה כבר לא בריא לOC

שנית, המהירות שלהם נמוכה מדי בשביל שתוכל להעלות את המעבד או את הבאס יותר מזה

שלישית, אם תוריד את הCAS אולי תצליח להעלות את האוברקלוק במעט... השאלה היא האם זה משתלם לך מבחינת ביצועים

להוריד את הCAS מתחת ל-2? המחשב ייתן לי סטירה...כרגע ד"א, הזכרונות בכלל לא מומהרים הם עובדים בדיוק במהירות שהם אמורים לעבוד (333) כך שאני לא מבין למה המחסום הוא דווקא זה...

פורסם

ניסית להעלות מתח למעבד?

והכוונה היתה להעלות את הCAS . נגיד מ 2 ל 2.5

פורסם

ניסית להעלות מתח למעבד?

אופס... התכוונתי להעלות את הCAS

פורסם

תעלה את הבאס כמה שיותר, כשאתה מגיע לגבול של הבאס תעלה את המיכפלה כמה שאפשר.

בשלב זה נגמר האוברקלוק עד ששמים קירור יותר טוב, זיכרונות טיבים יותר וכו'.

פורסם
  • מחבר

ניסית להעלות מתח למעבד?

לא...לא ניסיתי להעלות מתח...בכמה אתה מציע 0.25 או יותר?

פורסם

איך זה שהזכרונות עובדים ב-166 אם אתה עובד ב- 8.5X200? אתה עובד אסינכרוני? אם כן זה מיותר, רד ל-166 ותעלה את המכפלה ל-12.5 עם העלאת מתח (אני מעריך לסביבות ה-1.7 אם אתה בגרסת ה-1.6V).

פורסם
  • מחבר

איך זה שהזכרונות עובדים ב-166 אם אתה עובד ב- 8.5X200? אתה עובד אסינכרוני? אם כן זה מיותר, רד ל-166 ותעלה את המכפלה ל-12.5 עם העלאת מתח (אני מעריך לסביבות ה-1.7 אם אתה בגרסת ה-1.6V).

הזכרונות עובדים במהירות 333 כאשר המערכת עובדת על 200, האפשרות שלי ב cpu/fsb בביוס היא auto (optimal, ניסיתי להעלות את המתח ל1.650 אבל זה לא עזר....אם תוכל לפרט קצת יותר על שינוי מהירות הזיכרון למהירות א-סינכרונית אני משער שזה יעזור לי מאוד...תודה

פורסם

קרא את ה-THREAD בעמוד הזה לגבי OC בעזרת מכפלה או FSB.........

פורסם
  • מחבר

טוב, העלתי את המתח למעבד עד ל 1.7, הורדתי את ה CAS LATENCY ל2.5, אפילו שיניתי את מקדמי הזיכרון\מעבד ל6\5 כלום לא עזר אי-אפשר להעלות את המעבד מעל ל8.5 כאשר הFSB ב200...אני טועה כשזה נראה לי קצת מוזר? אני מתכוון שהלוח שלי הוא בסדר גמור לOC הזכרונות גם הם אמורים :-\ להיות טובים , המעבד הוא ממש חיה רעה (לא מתחמם ולא נעליים)...קיבינימט אני יודע שחייבת להיות דרך לסחוט יותר....רציתי לציין שבכל השינויים האלה המחשב לא עולה כלל...אין קריסה לאחר BOOT פשוט אין BOOT אני חייב לאתחל CMOS כדי שדברים ירוצו שוב...

פורסם

אני חושב שהזכרונות הם מה שתוקעים אותך לא תגיע רחוק אם זכרונות 2700...

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהזכרונות הם מה שתוקעים אותך לא תגיע רחוק אם זכרונות 2700...

אני לא מבין...הזכרונות רצים בדיוק במהירות שלהם לא מומהרים כלל אז איך הם יכולים לתקוע אותי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים