פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים שלום לכולם.יש לי מחשב עם 2 מעבדים( XEON ) ואני רוצה להתקין עליו וינדוס XP אני צריך וינדוס מיוחד או איזו התקנה מיוחדת או פשוט להתקין וינדוס רגיל.ועוד משהו יש לי מחשב עם מעבד XEON האם כדי לעבוד איתו או לקנות C2D חדש ?
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים זה מתאים יותר לפורום ווינדוסבכל מקרה XP HOME תומך רק במעבד יחידבשביל לעבוד עם שני מעבדים אתה צריך לקנות XP PROFESSIONAL
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים מעבדי Xeon מיועדים לתחום השרתים ותחנות העבודה הכבדות ואין מה להשוות ביניהם לבין סדרת הcore2 לדורותיה.מה בדיוק המטרה של המחשב הזה שיש בו את המעבדים?
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים מישהו??? אני לא בטוח שזה הכי קשור לפהיש לך אזהרה ראשונה בגין הקפצה. בשלישית תושתק/ תורחק מהפורום.אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתידמועבר לפורום ווינדוס.
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים איזה מעבד זאון זה?אם זה מדור הפנטיום 4 אז עדיף קור 2, אם זה חדיש אז הוא עדיף על קור 2.גם לא אמרת אם זה כפול או מרובע ליבה.אתה רוצה תשובות, תביא פרטים...בכל מקרה ההתקנה של XP PRO היא רגילה על מערכת כזאת בתנאי שיש לך דרייברים מתאימים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.