עבור לתוכן

אני צריך עכבר, עד 100 שקל

Featured Replies

פורסם

העכבר שיש לי כרגע גוסס ומתפרע... שירת אותי 5 שנים והגיע הזמן להחליפו

אני מחפש עכשיו טוב שאוכל לגלוש איתו ולשחק איתו (שיהיה אפשר לכוון כמו שצריך), לא צריך אחד מיוחד לגיימרים שעולים מעל 200 שקל כי אני לא גיימר כבד

התקציב שלי הוא 100 שקל לא יותר :)

אם אפשר הצעות רק מTMS KSP או אפילו אייבורי

תודה מראש !!

פורסם

תערוך בבקשה את הכותרת שלך בהתאם לחוקי הפורום

אין להדגיש את דחיפות העניין בכותרת בשום מצב.

כולם רוצים תשובה לשאלות שלהם מהר. השאלות של כולם חשובות ודחופות באותה מידה.

פורסם

ממליץ בחום להוסיף קצת ל-MX518

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=2933

אז נכון הוא מתוייג כעכבר לגיימרים אבל אין שום קשר, העכבר יושב על היד כמו כפפה ובגלישה ובכלל בסביבת מערכת ההפעלה האקסטרה כפתורים נוחים ומאוד שימושיים

פורסם
  • מחבר

ממליץ בחום להוסיף קצת ל-MX518

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=2933

אז נכון הוא מתוייג כעכבר לגיימרים אבל אין שום קשר, העכבר יושב על היד כמו כפפה ובגלישה ובכלל בסביבת מערכת ההפעלה האקסטרה כפתורים נוחים ומאוד שימושיים

תודה גבר... עד היום אני עם עכבר פשוט בן 4 שנים, יקח לי זמן להתרגל לMX518 ? הוא נוח לימנים ?

צריך איזה פאד בשבילו ? אין לי תוספת לקנות פאד :(

פורסם

הוא מיועד לימניים(יש מעין שקע כזה לבוהן)

אני עובד עם ה-MX510 שכמעט זהה ל-518 עם פאד פשוט של 20 שקל ופועל מעולה, אף פעם לא ניסיתי לעבוד בלי פאד

לפני שקניתי אותו גם עבדתי עם עכבר פשוט וזול, זמן ההתרגלות ? אותו יום שקניתי אותו הרגשתי כאילו אני כבר רגיל אליו

פורסם

Microsoft wheel mouse optical 1.1a

פשוט העכבר שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף מבין כל העכברים היום. מדובר באחד מעכברי הגיימינג הטובים ביותר שיצאו אי פעם ( טוב יותר מה-MX518 וה-DEATHADDER אם תשאל אותי ), ואם התקציב שלך הוא בסה"כ 100 שקל אז קשה לי להמליץ לך על משהו אחר. למעשה גם לאנשים עם תקציב של 500 שקל שמחפשים עכבר לגיימינג הייתי ממליץ על העכבר הזה. בשורה התחתונה מדובר בעכבר נוח מאוד, קליל וזול.

גם ה-MX518 נשמע טוב לדרישות שלך אבל אני לא חושב שזה הכרחי להוסיף כסף בשביל עוד קצת DPI שלא תרגיש או בשביל עוד כמה פיצ'רים שלא ישמשו אותך..... השאלה היחידה היא אם אתה מרגיש מספיק בטוח לקנות עכבר בן יותר מ-6 שנים על פני עכבר יחסית חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים