עבור לתוכן

עזרה בבקשה -המסך לא נדלק.

Featured Replies

פורסם

היי,

לפני חודש וחצי קניתי מחשב חדש ( amd athlon 2500+, gigabyte 7VAX-A, radeon 7000,Samsung DDR400) ולפתע המסך כבר לא נדלק. ההרגשה שלי שזה דווקא לא המסך, אלא המחשב. כשאני מדליק אותו הנורית בקרה של ההארד דיסק הקשיח נדלקת למס' שניות, אחריה הנורית של ה- DVD וזהו. המחשב נתקע - לא צפצופים, לא רעשים, לא כלום. מה יכולה להיות הבעייה ?

ותודה על כל עזרה שתבוא מכם.

פורסם

ניסית לעשות אולי OC?

בכל מקרה, תפתח את המארז ותאפס את הביוס (לרוב יש ג'אמפר, תבדוק בחוברת של הלוח) תראה גם כמה זמן צריך להשאיר את הסוללה בחוץ ותעבוד לפי ההוראות בחוברת.

שאלה,

למה קנית כזה מחשב עם כרטיס מסך מיושן?

פורסם

לי יש לוח כזה, תוציא את הסוללה לכמה דקות, נגיד 5-10 דקות, אין צורך ביותר, וא"חכ תגיד מה קורה (כמובן אחרי שתחבר את הבטריה בחזרה) ;D

פורסם

הכותרת שלך לא אינפורמטיבית!

ערוך אותה בהתאם >:(

פורסם

היי בן אדם יש מספיק מנהלים זועמים בשביל להגיד לו את זה, את לא צריך להתנפל ;D ;)

פורסם

היי,

לפני חודש וחצי קניתי מחשב חדש ( amd athlon 2500+, gigabyte 7VAX-A, radeon 7000,Samsung DDR400) ולפתע המסך כבר לא נדלק. ההרגשה שלי שזה דווקא לא המסך, אלא המחשב. כשאני מדליק אותו הנורית בקרה של ההארד דיסק הקשיח נדלקת למס' שניות, אחריה הנורית של ה- DVD וזהו. המחשב נתקע - לא צפצופים, לא רעשים, לא כלום. מה יכולה להיות הבעייה ?

ותודה על כל עזרה שתבוא מכם.

א. נסה מסך אחר...

ב. תאפס את הביוס כמו שאמרו למעלה (הוצאת הבטרייה).

פורסם

תחזק את הכרטיס מסך ללוח אולי הוא השתחרר קצת

פורסם

לא מוציאים רק את הבטריה כי אז כלום לא מתאפס... צריך להוציא אותה ואז להפעיל את המחשב בלי הבטרייה ואז

לכבות אותו שוב ולהחזיר את הסוללה {ולא צריך יותר מ-10 שניות}

פורסם

לא מוציאים רק את הבטריה כי אז כלום לא מתאפס... צריך להוציא אותה ואז להפעיל את המחשב בלי הבטרייה ואז

לכבות אותו שוב ולהחזיר את הסוללה {ולא צריך יותר מ-10 שניות}

לא ראיתי BIOS אחד שלא התאפס אחרי 10 דקות שהבטריה בחוץ, למעשה, אם אתה מפעיל את המחשב בלי בטריה והקבלים עדיין

טעונים והביוס עוד לא איבד את המידע שבו, טענת מחדש את הקבלים ויקח עוד זמן...

חוצמזה שברוב הלחות יש פשוט ג'אמפר...

פורסם

אני אפסתי את הביוס כבר 200,000 פעם בכמה מחשבים... מוציאים את הסוללה מדליקים את המחשב עולים ל-Windows

{לא חובה} מכבים את המחשב ומחיזרים את הסוללה... לא צריך לשבור יותר מידי את הראש.

פורסם

אני אפסתי את הביוס כבר 200,000 פעם בכמה מחשבים... מוציאים את הסוללה מדליקים את המחשב עולים ל-Windows

{לא חובה} מכבים את המחשב ומחיזרים את הסוללה... לא צריך לשבור יותר מידי את הראש.

כניראה שאפשר גם ככה וגם ככה :P

פורסם

אין שום תועלת בהדלקה של הלוח, מנתקים אותו מהחשמל, מחקים 10 שניות שהקבלים בספק יתפרקו ומוציאים את הסוללה או משתמשים בג'אמפר.

זה כל הסיפור.

פורסם
  • מחבר

תודה אל התגובות.

ולגביי השאלות ששאלו אותי,

1. המסך מיושן כי אני לא משתמש במחשב לא למשחקים ולא ל- oc.

2. לא, לא ניסיתי לעשות OC. פשוט, ביום בהיר אחד המסך החליט שהוא מבחנתו יותר לא נדלק, נקודה.

3. היו מי שטענו שצריך להחליף את המסך. ובכן, המסך עובד ללא דופי ואני יותר ממבסוט. הבעייה היא לא במסך, אלא בקופסא.

שאלה נוספת :

יכול להיות שהמעבד נשרף ? וכשזה קורה, האם המחשב נדלק בכלל ? או שאולי בכלל הארד-דיסק נשרף (או הפסיק לעבוד?)

פורסם

זה נשמע יותר כמו בעיה בלוח אם או בכרטיס מסך (יותר סביר לוח אם דפוק)

1) אם הHD נדפק המחשב בכל זאת עולה אבל לא מזהה אותו בביוס

2) אם מעבד נדפק אז המחשב לא יעבוד בכלל או שהוא ישמיע סידרה בלתי פוסקת של צפצופים

אני מהמר שהלוח אם שלך נדפק (קרה לי לפחות 6 פעמים)

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה רבה.

לדעתך,משהו בחומרה נדפק או שיכול להיות שהוצאת הסוללה תפתור את הבעיה ?

אני פשוט בדילמה, המחשב עדיין באחריות. להוציא את סוללה זה מאוד פשוט, לא צריך להיות גאון, אולם אז תפוג האחריות (ישנה מדבקה על גב המחשב שבפתיחת המארז קורעת את המדבקה) והבעיה היא שאני גר רחוק מהחנות. החנות בהרצליה, אני בראשון. דילמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים