עבור לתוכן

חוות דעת על Toshiba satallite A300-1EC

Featured Replies

פורסם

שלום !

אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל ורציתי קצת חוות דעת עליהם

לגבי האיכות והביצועים של המחשב

אני סטודנט ואני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט אבל גם לחישובים לא כל כך מורכבים אבל כאלו שגורמים לעומס על המחשב

פורסם

מחשב מצויין :)

קניתי אותו ב3000 ש"ח וביחס למחיר הוא פשוט מחשב מצויין :-)

אם תפרט יותר מה אתה רוצה לדעת עליו אני אוכל לעזור לך יותר.

פורסם
  • מחבר

אני רק בתחילת מחקר ולכן אני עדיין לא יודע מה יכול לצוץ..

כעקרון אני צריך שיעמוד בחישובים לא כבדים כלומר אני צריך מחשב עמיד מבחינת מעבד וזכרון

איפה קנית אותו ב3000?

פורסם

קניתי בבאג בדיוטיפריי ב3000¤.

בעיקרון מבחינת זיכרון ומעבד המחשב מצויין, מעבד T5750

3GB RAM

יריץ לך את כל התוכנות בלי שום בעייה.

אני תכף אעשה לו בדיקות מאמץ ואני אגיד לך קצת יותר פרטים כמו טמפרטורות במאמץ וכו'

פורסם

המקלדת שלו נוחה?

במסך יש השתקפויות?

זויות הצפייה במסך (מלמעלה ומלמטה, וגם מהצדדים) טובות?

פורסם

הזוויות צפייה יחסית טובות (מהצדדים טובות מאוד, מלמעלה ולמטה קצת פחות)

המקלדת נוחה מאוד, מקשים שלא מרעישים יחסית למקלדת רגילה, ויש גם מקשי מגע למולטימדיה (הפעל, עצור, השהה וכו').

העיצוב מאוד יפה, הבעייה שהמחשב שחור מבריק, ורואים כל טביעת אצבע קטנה וכל גרגר אבק, אז אם אתם חולים על ניקיון כנראה שעדיף לכתוב עם כפפות ;D

ההשתקפות במסך היא מזערית, רק אם המסך ממש מול השמש אז זה מפריע מעט, אבל בתאורה ביתית אין השתקפות של המנורות וכו'

פורסם

שאלה לי אליכם לגבי המחשב..

היה לי פעם ליד השעון מן סמל של המקשי מגע שברגע שאני זז עם המשטח מגע (עם העכבר של האצבע) אז היה סמל של מחשב וכל פעם שהשתמשתי עם האצבע הוא היה נדלק בצבע ירוק.. והיום לא.. ונכנסתי להגדרות ובהגדרות התקן הגדרתי בלחצן במקום שיהיה מונפש שלא יופיע יותר, איך אני מחזיר אותו בחזרה ? כי אני לא יודע איפה לחפש.. בלוח בקרה ? אם כן תחת איזה שם ? נעלם לי האייקון ואני רוצה להחזיר אותו..

ועוד תקלונת - החיבור של האינטרנט (האייקון של המחשבים - כאילו מחובר) כבר לא מופיע ליד השעון ופעם הוא היה מופיע.. ואני מחובר והכל רק אין את האייקון.. מה קרה לו ?

תודה ענקית על העזרה !!!

פורסם

הזוויות צפייה יחסית טובות (מהצדדים טובות מאוד, מלמעלה ולמטה קצת פחות)

הזוויות מלמעלה ומלמטה סבירות, או ממש קטנות מדי?
פורסם

שאלה לי אליכם לגבי המחשב..

היה לי פעם ליד השעון מן סמל של המקשי מגע שברגע שאני זז עם המשטח מגע (עם העכבר של האצבע) אז היה סמל של מחשב וכל פעם שהשתמשתי עם האצבע הוא היה נדלק בצבע ירוק.. והיום לא.. ונכנסתי להגדרות ובהגדרות התקן הגדרתי בלחצן במקום שיהיה מונפש שלא יופיע יותר, איך אני מחזיר אותו בחזרה ? כי אני לא יודע איפה לחפש.. בלוח בקרה ? אם כן תחת איזה שם ? נעלם לי האייקון ואני רוצה להחזיר אותו..

ועוד תקלונת - החיבור של האינטרנט (האייקון של המחשבים - כאילו מחובר) כבר לא מופיע ליד השעון ופעם הוא היה מופיע.. ואני מחובר והכל רק אין את האייקון.. מה קרה לו ?

תודה ענקית על העזרה !!!

לגבי הסמל של הרשת - לחצן ימני על התפריט התחל -> לחץ על Properties -> עבור ללשונית Notification Area -> סמן את Network

תאשר ותסגור את החלון.

בקשר למוניטור של העבר (שמראה את האור הירוק / כחול) -> התחל -> Control Panel -> תחת קטגוריית Hardware and Sound בחר בMouse -> בחלון שיפתח תעבור ללשונית Device Settings -> בחר למטה באפשרות Animated tray icon in taskbar

הזוויות מלמעלה ומלמטה סבירות, או ממש קטנות מדי?

הזוויות סבירות, חוץ מזה, מה זה משנה מה הזוויות צפייה? אחרי הכל אתה יכול להזיז את המסך למעלה ולמטה ובעיקרון הוא מיועד לבנאדם אחד ולא לאיזה קהל צופים :|

פורסם

הזוויות סבירות, חוץ מזה, מה זה משנה מה הזוויות צפייה? אחרי הכל אתה יכול להזיז את המסך למעלה ולמטה ובעיקרון הוא מיועד לבנאדם אחד ולא לאיזה קהל צופים :|

כן, רק שזה לא כיף כשאתה שם לב שלא משנה באיזו זוית אתה, תמיד או שהחלק העליון כהה מידי או שהתחתון בהיר מידי ואתה מאבד גווני ביניים. ראיתי מספיק ניידים עם מסכים שהם באמת כל-כך גרועים (לא שאני אומר שה-A300 כזה, לא נתקלתי בו אישית).

פורסם

בעיות כאלה אין בA300 המסך איכותי מאוד ויש אפשרות לשנות את הבהירות בלי שום בעייה.

אין צבעים שנמרחים, שיחקתי כבר כמה משחקים והצבעים בסדר גמור.

גם ראיתי איתו סרטים.

בקיצור, רק אם אתה עומד ומסתכל על המסך מלמעלה יש מריחות בצבעים (נגיד כאן במקום לראות את הלוגו בכחול אתה רואה בטורקיז), אבל זה סביר מאוד (מי יסתכל על המסך מלמעלה?)

פורסם
  • מחבר

BeNest אז מה אתה אומר על המחשב ??

הוא שווה ??.

בדקת אותו במאמץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים