פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים שלום לכולם,יש לי במחשב שני HD, אחד 80GB והשני 500GB.על השמונים מותקנת מערכת לינוקס ועל ה500 מערכת ווינדוס.רציתי לדעת איך אני יכול לכבות את ה80GB לגמרי (שלא יסתובב) בזמן שהויסטה פועל ?תודה לעוזרים !
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים נסה תוכנה בקישורhttp://revosleep.realspooky.de ונשמח אם תדווח בחזרה אם עובדת.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר יש לי רעיון,אני מעלה את המערכת הפעלה דרך תפריט של GRUB אפשר אולי מתי שאני בוחר בויסטה לכבות אותו ?
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים לא, שכח מהעניין מבלי תוכנת צד שלישיאו שתעשה מפסק? (ותשתמש בו עוד לפניי שאתה מפעיל את המחשב, למרות שזה לא קריטי אני תמיד מחבר התקנים כשהמחשב דולק)
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים מחבר אם זה SATA תפעיל אותו תחת AHCI ותעשה לו dissmount פשוט.כן זה SATA, אתה יכול בבקשה יותר לפרט ?
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים AHCI בין שאר הדברים מאפשר hostswap ככה שאתה תוכל לעשות "safe remove" לדיסק הקשיח כמו עם כל כונן נייד, תפעיל את האופציה בביוס(לפני זה תדווא שהמערכת תעלה חפש בגוגל לדרייברים נוספים אם יש צורך ותבדוק שהאופציה לAHCI מאופשרת ברג'סטרי), לאחר מכן תוכל לעשות dismount לדיסקים הקשיחים בלי ריסט או כל דבר אחר. בצורה הכי פשוטה תעשה את זה בתור batch file שעולה בstartup.אם אתה רוצה למנוע בכלל כל גישה לכונן, אתה גם יכול לעשות לו disable בdevice manager.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.