עבור לתוכן

mx518 איך ניתן לכוון כפתור למזעור הכל ?

Featured Replies

פורסם

בעכבר הקודם בהגדרות יכלתי לעשות שכפתור הגלגלת (הלחיצה) ימזער לי הכל בדיוק פקודת ה SHOWDESKTOP

בעכבר החדש שקניתי עכשיו ה MX518 המשוכלל הזה ...לא מצליח למצוא דרך לעשות את זה !!! :kopfpatsch:

ועוד משהו , איך ניתן לשים לכפתור מאחד מהם את פקודת האקספלורר "פתח בחלון חדש" כאשר אני עומד על לינק מסויים ...אני לא מדבר על CONTROL+N ... :nono:

?

תודה . :xyxthumbs:

פורסם

בעכבר הקודם בהגדרות יכלתי לעשות שכפתור הגלגלת (הלחיצה) ימזער לי הכל בדיוק פקודת ה SHOWDESKTOP

בעכבר החדש שקניתי עכשיו ה MX518 המשוכלל הזה ...לא מצליח למצוא דרך לעשות את זה !!! :kopfpatsch:

ועוד משהו , איך ניתן לשים לכפתור מאחד מהם את פקודת האקספלורר "פתח בחלון חדש" כאשר אני עומד על לינק מסויים ...אני לא מדבר על CONTROL+N ... :nono:

?

תודה . :xyxthumbs:

בד"כ לחיצה על הגלגלת כשאתה מעל הקליק תפתח אותו בחלון חדש, כך זה גם בFF.

פורסם
  • מחבר

זה לא עובד ...כנראה שיניתילמשהו אחר ..מה ההגדרות אצלך ללחיצת גלגלת ? יש לך אותו העכבר בכלל...?

מה לגבי מזעור הכל ע"י לחיצה ? איך ניתן לקנפג ?

פורסם

זה לא עובד ...כנראה שיניתילמשהו אחר ..מה ההגדרות אצלך ללחיצת גלגלת ? יש לך אותו העכבר בכלל...?

מה לגבי מזעור הכל ע"י לחיצה ? איך ניתן לקנפג ?

אין לי את אותו העכבר אבל זה תלוי בדפדפן.

גם בעכבר שלי, גם בישן, וגם בזה שבמחשב השני בבית (שלושתם פשוטים של LOGITECH ומיקרוסופט) זה עובד.

באיזה דפדפן אתה משתמש ? אם בFF או IE7 פשוט תשחזר הגדרות ברירת מחדל, כי הדפדפן מגיע ככה שאם לוחצים על לינק עם הגלגלת הוא נפתח בטאב חדש.

פורסם
  • מחבר

כן אני רואה ...אבל אני לא משתמש בטאבים (ים של בעיות ) אני אוהב לפתוח בחלון חדש

בדיוק מצאתי את הפתרון לפחות לזה , זה היה כל כך דבילי . פשוט לבטל בהגדרות טאבים אז הגלגלת פותחת בחלון חדש כ-DEFAULT :)) ...

עכשיו נשארה רק בעיה אחת :

הקומבינציית מקשים של הפקודה למזעור הכל היא הכפתור של הווינדוס+M הבעיה שלא ניתן לכוון לתוכנה את הכפתור הזה אלא רק SHIFT\CONTROL ...

???

:kopfpatsch::nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים