פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים בעכבר הקודם בהגדרות יכלתי לעשות שכפתור הגלגלת (הלחיצה) ימזער לי הכל בדיוק פקודת ה SHOWDESKTOP בעכבר החדש שקניתי עכשיו ה MX518 המשוכלל הזה ...לא מצליח למצוא דרך לעשות את זה !!! ועוד משהו , איך ניתן לשים לכפתור מאחד מהם את פקודת האקספלורר "פתח בחלון חדש" כאשר אני עומד על לינק מסויים ...אני לא מדבר על CONTROL+N ... ? תודה .
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים בעכבר הקודם בהגדרות יכלתי לעשות שכפתור הגלגלת (הלחיצה) ימזער לי הכל בדיוק פקודת ה SHOWDESKTOP בעכבר החדש שקניתי עכשיו ה MX518 המשוכלל הזה ...לא מצליח למצוא דרך לעשות את זה !!! ועוד משהו , איך ניתן לשים לכפתור מאחד מהם את פקודת האקספלורר "פתח בחלון חדש" כאשר אני עומד על לינק מסויים ...אני לא מדבר על CONTROL+N ... ? תודה . בד"כ לחיצה על הגלגלת כשאתה מעל הקליק תפתח אותו בחלון חדש, כך זה גם בFF.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר זה לא עובד ...כנראה שיניתילמשהו אחר ..מה ההגדרות אצלך ללחיצת גלגלת ? יש לך אותו העכבר בכלל...?מה לגבי מזעור הכל ע"י לחיצה ? איך ניתן לקנפג ?
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים זה לא עובד ...כנראה שיניתילמשהו אחר ..מה ההגדרות אצלך ללחיצת גלגלת ? יש לך אותו העכבר בכלל...?מה לגבי מזעור הכל ע"י לחיצה ? איך ניתן לקנפג ?אין לי את אותו העכבר אבל זה תלוי בדפדפן.גם בעכבר שלי, גם בישן, וגם בזה שבמחשב השני בבית (שלושתם פשוטים של LOGITECH ומיקרוסופט) זה עובד.באיזה דפדפן אתה משתמש ? אם בFF או IE7 פשוט תשחזר הגדרות ברירת מחדל, כי הדפדפן מגיע ככה שאם לוחצים על לינק עם הגלגלת הוא נפתח בטאב חדש.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר כן אני רואה ...אבל אני לא משתמש בטאבים (ים של בעיות ) אני אוהב לפתוח בחלון חדש בדיוק מצאתי את הפתרון לפחות לזה , זה היה כל כך דבילי . פשוט לבטל בהגדרות טאבים אז הגלגלת פותחת בחלון חדש כ-DEFAULT ) ... עכשיו נשארה רק בעיה אחת : הקומבינציית מקשים של הפקודה למזעור הכל היא הכפתור של הווינדוס+M הבעיה שלא ניתן לכוון לתוכנה את הכפתור הזה אלא רק SHIFT\CONTROL ... ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.