עבור לתוכן

המלצה לנייד גרפי תקציב 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אם לא מדובר בעבודה תלת מימדית כרטיס מסך מובנה כזה יספיק. אם מדובר בעבודה תלת מימדית ברמה פשוטה או סיכוי לעבודה תלת מימדית כזו בעתיד אז יש גם 1535 עם כרטיס מסך נפרד:

http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750-ati.htm

פורסם
  • מחבר

אוקי , ואם נגיד אין עבודה תלת מימדית , מה היתרון שלו על האייסר ?

אני רואה שהמעבדים של שניהם שונים

וגם בDELL יש רק 2 גיגה זיכרון ובאייסר 3

תודה

פורסם

בעיקר אחריות של שלוש שנים. יהיו גם פחות חום וצריכת אנרגיה מכרטיס המסך החזק (לעומת זאת המעבד פחות חסכוני). אבל אם אתה הולך על משהו ללא כרטיס מסך נפרד אז הגרסא החדשה שלו - ה-1537 יותר מומלצת. זה נייד מעודכן יותר מבחינת החומרה, עם מסך LED ובעיקר עם רזולוציה יותר גבוהה שלדעתי זה יתרון משמעותי.

http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-led.htm

הוא בוודאי יהיה זמין גם בגרסא עם כרטיס מסך נפרד אבל אני לא יודעת אם הוא יכנס בתקציב או לא. רזולוציה גבוהה תהיה שימושית יותר מכרטיס מסך נפרד לצרכים של גרפיקה דו מימדית.

שדרוג זכרון מ-2gb ל-3gb יעלה בין 100-200 ש"ח, תלוי בקונפיגורצית הזכרון שקיימת במחשב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי , אז עכשיו כל ההתלבטות שלי היא בין האייסר ולבין הDELL שרשמת

האמת , בלי קשר , אני מעדיף כרטיס מסך נפרד , זה גם מה שהמרצה שלו המליץ לו ( למרות שאני מניח שהוא לא הכי מבין )

הדל בהחלט נראה יותר טוב, ואחריות של 3 שנים זה סבבה לגמרי ( לעומת שנה באייסר )

אבל בשורה התחתונה , ותקני אותי אם אני טועה , המפרט של האייסר פשוט יותר טוב משל הDELL ( ושניהם באותו מחיר )

( ואני לא מזכיר גם שהDELL מגיע נקי , ו האייסר עם מערכת הפעלה )

טוב , זה נשמע כאילו אני רוצה לגרום לכם להמליץ על האייסר חח , זו לא הכוונה שלי , פשוט קראתי המון ביקורות על האייסר , ובגלל שהלפטופ ישמש אך ורק לעבודות על התוכנות הנ"ל , חשוב לי להיות בטוח שאני מקבל את הטוב ביותר במחיר האפשרי .

פורסם

הדיון הזה מסתובב במעגלים.

ה-ACER הוא לא טוב יותר מה-DELL, נקודה. לשימושים שפירטת, הסטודיו 1537 הרבה יותר עדיף מה-ACER.

ה-ACER עדיף לאנשים שמחפשים מחשב נייד למשחקים. בדיוק ההיפך הגמור ממה שפירטת בדרישות.

מכיוון שכבר קנית, מה בדיוק אתה רוצה? תן לי סיבה למה לתת לדיון המיותר הזה להמשיך לרוץ.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש קניתי , עשיתי רק הזמנה ואפשר לבטל את זה בראשון , ההזמנה בוצעה ע"י החבר רק בגלל פזיזות .

אם באמת עדיף לי לקחת את הDELL , אני מבטל את זה על הבוקר ומחליף לדל , אין מה לחשוש מהקטע של הקנייה .

הכוונה שלי לא הייתה ליחצן את הACER , אני אישית לא ממש אהבתי את הצורה החיצונית שלו , ככה שביטול הוא כדאי יותר בשבילי.

בכל אופן , קיבלתי אישור , שהעבודות בתלת מימד יהיו ציורים נטו , לא בניית מודולים תלת מימדים ודברים כאלה .

אני אנסח את זה בקצרה בשביל , כמו שאמרת , לסגור כבר את הדיון הזה .

האם לאור המידע הנוסף שפירטתי , בשורה התחתונה , עדיף לקחת את הדל הנ"ל ( למרות הכרטיס מסך המשולב שלו ? )

ואם כן , עדיף לשדרג לו את הזכרון או להסתפק ב 2 גיגה ? ( השדרוג נכנס בתקציב ) .

תודה על העזרה וההטרדה

פורסם

האם לאור המידע הנוסף שפירטתי , בשורה התחתונה , עדיף לקחת את הדל הנ"ל ( למרות הכרטיס מסך המשולב שלו ? )

בפעם העשירית, כן.

ואם כן , עדיף לשדרג לו את הזכרון או להסתפק ב 2 גיגה ? ( השדרוג נכנס בתקציב ) .

שדרג, למה לא? להפסיד מזה אתה לא יכול.

פורסם

אם תחליט לשדרג את הזכרון, תבדוק מה עלות השדרוג במקום בו אתה מזמין.

בעקרון אם מזמינים מNOTEBOOKCLUB, שדרוג הזכרון דרכם, עולה פי 2-3 יותר מאשר שדרוג עצמאי.

בסופו של דבר הם מחליפים לך סטיק אחד, לוקחים אותו לעצמם וגובים ממך כ400 שקל בשביל סטיק של 2GIGA.

ב400 שקל וקצת אתה קונה בעצמך 4GIGA, (2X2) רוב החנויות יסכימו גם להתקין ללא תשלום, והסטיקים המקוריים נשארים אצלך, ואתה יכול לנסות למכור אותם.

פורסם
  • מחבר

טוב , תודה רבה על העצות

אני כנראה אבטל את העסקה ביום ראשון על הבוקר ואפנה לכיוון של הDELL 1537 ,

ואני אבדוק את הנושא של שדרוג זיכרון , תודה על הטיפ .

ד"א , יש חנויות נוספות חוץ ממה שהומלצה ? כי אני לא מוצא את זה בZAP

פורסם

תמיד יש, עדיף להשתמש בGOOGLE...

זאפ באמת מקרטע בנושא הזה

פורסם
  • מחבר

הבנתי .

תודה רבה לכולם על העזרה , מבחינתי הנושא סגור . אני אמליץ לבטל את האייסר ואקח את הDELL .

מצטער על השיגועים , אבל עזרתם לי מאוד .

תודה שוב לכולם .

פורסם

טיפ נוסף, כשתחפש חנויות לקנות מהן, תבדוק גם מי המעבדה שנותנת את החנות.

לי היה ועדיין קיים סיפור רע עם CPM, אז תנסה להמנע מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים