פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים מחבר סלרון זה מעבד זבל, הוא מיועד לשוק התפרנים ואם אתה רוצה להריץ משהו מתקדם קצת יותר מפקמן, אתה תצטרך להחליף מעבד. [אני מגזים, אבל עדיין, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש]. בקשר למחשב חדש, יש התנגדות מצד ההורים - לא משהו שניתן לפתור בדרכי שלום : אני רוצה את הכרטיס רק לשני משחקים , COD4 ו COD5 שלשניהם יש את אותם דרישות. אז, אפילו שהמעבד הוא לתפרנים, איזהכרטיס מומלץ ? ואותה שאלה, מה יותר חזק PENTUIM 4 2.4 GHZ OR CELRON 3GHZ ? תודה לעוזרים
פורסם 2008 בנובמבר 1317 שנים אני חושב שכדאי לחפש איזה פנטיום D יד שניה ולסגור את הבאסטה מבחינת שדרוגים למחשב הזה, לא שווה יותר להשקיע בו.
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר בקשר למחשב חדש, יש התנגדות מצד ההורים - לא משהו שניתן לפתור בדרכי שלום : אני רוצה את הכרטיס רק לשני משחקים , COD4 ו COD5 שלשניהם יש את אותם דרישות. אז, אפילו שהמעבד הוא לתפרנים, איזהכרטיס מומלץ ? ואותה שאלה, מה יותר חזק PENTUIM 4 2.4 GHZ OR CELRON 3GHZ ? תודה לעוזרים חוזר על אותו הדבר. . . .
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים תשאל בפורום מעבדים.לגבי כרטיס מסך, ה - HD4670 יוגבל פה לדעתי אז הייתי הולך על 8600GT GDDR3/HD2600XT ב - 250 ש"ח.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=770כרגע אני לא מוצא 8600GT במחיר הזה, אז לך על ה - HD2600XT שגם עדיף במעט לדעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.