עבור לתוכן

Corsair VX450 or VX550?

Featured Replies

פורסם

ה 450 עולה 370 ש"ח ב KSP , ה 550 עולה 414.

השאלה היא העם שווה להוסיף את ה 44 ש"ח האלה?

(המפרט בצד ימין) , אני יודע שגם ה 450 יחזיק את המערכת בלי להזיע אבל ההפרש במחיר הוא גם לא גדול.

פורסם

ה-VX550 חזק משמעותית לכן בפירוש שווה להוסיף את הכמה גרושים האלה

פורסם

אם אתה נעול על KSP- הייתי הולך דווקא על ה VX450. אין סיבה להוציא סתם כסף, אלא אם זה ספק שיעבור איתך גם למחשב הבא- ואז כמובן שווה.

אם אתה לא נעול על KSP- לך על סיסוניק SS-ET 500W, נמכר ב IQPC/FOXPC ולאחרונה גם ב TMS בסביבות ה 340 שקל, ה "חיסרון" היחיד שלו מול הקורסאיירים הוא 3 שנים אחריות מול 5. ידוע לי שפוקס מחזיקים מלאי תמידי, לגבי השאר- רצוי להתקשר, תבחר איפה שהכי קרוב לך.

פורסם

אם אתה מתכוון להישתמש איתו ב 5 שנים הבאות אז בהחלט שווה לקחת את ה550 בהפרש של פחות מ 50 ש"ח. גירסאות הOEM של סיסוניק הן לא 1 ל 1 של מה שיש בגירסאות הריטייל (למשל הקבלים יורדים דרגה וכו') אבל עדיין מדובר במוצר איכותי ומומלץ כולל כל הרכיבים שבו. וגם ביד שנייה הערך שלו יהיה שווה יותר בעתיד (בלי שום קשר להפרש המחירים כרגע).

ה550 מיוצר ע"י CWT אך הוא עדיין מאוד מומלץ.

ה450 מיוצר ע"י סיסוניק.

פורסם

הקבלים ב OEMים של סיסוניק הם לרוב של Rubycon ו Su'scon, אני לא רואה בזה שום רע :xyxthumbs: תפתח את אחד ה VX450, הם משתמשים לרוב באותו דבר.

פורסם

ללא ספק ה 550 במחיר כזה זו מציאה , אין שום סיבה לא לקחת אותו , יהיה לך גם ראש שקט לשדרוגים בעתיד ...

פורסם

הקבלים ב OEMים של סיסוניק הם לרוב של Rubycon ו Su'scon, אני לא רואה בזה שום רע :xyxthumbs: תפתח את אחד ה VX450, הם משתמשים לרוב באותו דבר.

קודם כל אין שום רע בקבלים שנימצאים בסיסוניק OEM - הם טובים. אבל השוותי פעם את הקבלים בין הOEM ל RETAIL (דגם SII) והם פחות טובים - תהיה בטוח שלא רוביקון. אבל נציין שוב - הם עדיין קבלים טובים מאוד, כמו בלא מעט ספקים טובים אחרים (כמו של CWT).

קןרסאייר בדרך כלל משדרגים את הקבלים אל מול המפרט של סיסוניק - בעיקר קבלים עמידים יותר מבחינת טמפרטורה, אבל זה משהו שלא ממש צריך - זה רק בשביל הראש השקט ובשביל האיכות והיוקרתיות שלהם (אולי הם מפחדים בגלל ה 5 שנים :lol: ).

פורסם
  • מחבר

הספק ניקנה (VX550) , אכשיו רק נישער לחכות לכרטיס מסך שאמור להגיע שבוע הבא

פורסם

תתחדש , בחירה מעולה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים