עבור לתוכן

בעייה בחיבור לטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כרטיס מסך XFX 8800GTS 512MB, אני מנסה לחבר אותו לטלוויזיה באמצעות חיבור S-video.

הגדרתי בפאנל של Nvidia גם Clone וגם Dual View ובשניהם אני מקבל מסך שחור בטלוויזיה.

הכבל מצויין (במחשב הנייד שלי, שגם בו יש חיבור S-video, אני מצליח לחבר את הטלוויזיה בלי שום בעיות).

ניסיתי גם להגדיר את הטלוויזיה כמסך הראשי אבל גם זה לא עזר..

יש לי Windows Vista SP1 32Bit

ודרייברים בגרסה 178.24

חיפשתי כבר פתרון ברשת ולא מצאתי כלום.

תודה מראש,

בר

פורסם

בר שלום,

האם ניסית לחבר רק את הטלוויזיה לכרטיס? או במקביל למוניטור אחר? הייתי מציע לנסות לחבר אותו רק לטלוויזיה ולראות אם יש תגובה כלשהי, כי בboot כשהמחשב עולה אתה אמור לראות לפחות את האותיות של הbios.

נסה ודווח.

פורסם

כשרק הS-Video מחובר אני רואה את המסך POST עם הלוגו של ASUS וכל המסכי טעינה עד שהויסטה עולה (מסך כניסה) ואז הוא הופך לשחור (ככה זה גם במצב תקין).

אם אני מנחש נכון, בעייה בהגדרות BIOS.

תרשום לי אם יש לך פתרון לבעייה, אני בנתיים מנסה כמה דברים :-)

עריכה:

אני זה smile בטעות התחברתי מהמשתמש של חבר שלי :|

פורסם

דווקא לא בביוס... הבעיה בהגדרות הדרייברים.

נסה להעלות בsafe mode ע"י לחיצה על מקש F8 ממש לאחר שהמחשב עולה, ואם הוא מצליח לעלות, תנסה לשנות רזולוציה ל640X480 וקצב רענון ל25HZ (עבור טלוויזיה רגילה).

אם לא מצליח לעלות, נסה להתחבר למחשב ממחשב מרוחק (ע"י LogMeIn או תוכנה דומה) ולשנות רזולוציה.

הייתה לי בעיה דומה, ובסופו של דבר מה שפתר אותה זה הורדה של רזולוציה וקצב רענון.

פורסם

בלתי ניתן לביצוע.

הדלקתי את המחשב (כשרק הS-Video מחובר), נכנסתי אליו דרך Remote Control (מהמחשב הנייד), אבל בלוח הבקרה הקישור לפאנל של Nvidia נעלם :-\

ניסיתי לשנות את הרזולוציה דרך ההגדרות תצוגה של ויסטה אבל זה פשוט לא נותן לי להזיז את הסמן...

רעיון אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים