פורסם 2003 ביוני 2322 שנים מצאתי בשתי חנויות ברשת... אחת ברמת גן (כולם מכירים) שאמרו לי שצריך שבוע הזמנה... אבל הבעיה שמחר אני ברמת גן... ואחת ברעננה, שלושה ימי עבודה... (רק שזה עולה שם 250 שקל!!!)באילו עוד חנויות יש את המאורר הזה?אם הוא כזה טוב, למה הוא כזה נדיר?!בבקשה, תנו לי חנויות באיזור נתניה שמחזיקות אותו...<<< אם אסור לפרסם שמות של חנויות בפורום נא להחזיר לי הודעות לפרטי או לאיסיקיו 24638960 >>>תודה, נדב
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים קודם כל מדובר בצלע קירור וגם במאווררהמאוורר עצמו הוא מממש לא משהו(מגיע ל-2700 RPM) *אם אני לא טועהבעיקרון הייתי מציע לך לקנות גוף קירורThermalight SK-7ולהוסיף לוSmart Fan2ויחד ליצור את השילוב המושלםבכל מקרה אם אתה מתעקש על הזלמן שים לב שהוא מתאים לפנטיום 4 ולא ל-AMDיש מקומות שטועים אבל על האריזה רשום Athlon 64 שזהו לא Athlon XPבמידה ואתה לא רוצה את 2 הגופים האלו אתה יכול לקנות את ה-Volacno 11+ שלדעתי הוא קירור יוצא מן הכלל.
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים מחבר אני לא רוצה להיות מניאק, כי סך הכל ענו לי על ההודעה... אבל מה הקשר בין השאלה לתשובה?!שאלתי על חנויות שאני יכול לקנות בהן מאורר.. לא ביקשתי את פילוסופית החיים של כדור הארץ..."בכל מקרה אם אתה מתעקש על הזלמן שים לב שהוא מתאים לפנטיום 4 ולא ל- AMD"אם הייתה שם לב וקורא את המפרט שלי יש לי פנטיום 4 ולא AMD... (פרט שולי בחיפוש אחר מאורר ל פנטיום 4!!!)אני לא רוצה לקנות כזה לעשות כזה... כי הם עושים הרבה מאוד רעשאמרו לי שזלמן הוא יפה.. נחמד... חמוד... שקט... ויעיל...אז בבקשה, אני אחזור על השאלהאם אפשר בבקשה חנויות מאיזור נתניה שיש להן את זה נא לשלוח לי הודעה לפרטיתודה, נדב
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים פעם הבאה תגיד תודה בכל מקרה וגם תגיב קצת יותר יפה כי בכל זאת ניסיתי לעזוראני לא מכיר שום חנות ואני לא יודע אם יש בכללבכל מקרה אתה יכול למצוא קירור אלטרנטיבי שהוא יפה שקט בלה בלה בלה..אם זה מעניין אותך תרשום פה
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים אני יודע שזלמן גם מוכרת מאוררים למארז בנפרד, אתה יכול לשאול בפנדה אני יודע שהם מוכרים שם אבל אני לא יודע אם זה אותו המאוורר כמו ב7000CU, זה הגיוני שזה כן יהיה אותו אחד כי כמו שTT מוכרת SF2 בדגמים שלה ובנפרד אולי גם ככה זלמן, אבל שוב... זה לא בטוח - אבל יש סיכוי שהם באותה רמה ועיקרון השקט.
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר אם כבר זרקו איזה קטע שלא היה קשור לשאלה שלי... לפחות נעשה וידוי הריגה המאוורר עצמו הוא מממש לא משהו(מגיע ל-2700 RPM) *אם אני לא טועה זה נכון? כי בזה הפורום היללו ושיבחו אותו כאילו המאורר הזה הוא גולת הכותרת של מאוררי העולם... בעיקרון הייתי מציע לך לקנות גוף קירור Thermalight SK-7 ולהוסיף לו Smart Fan2 ויחד ליצור את השילוב המושלם האם השילוב הזה שווה את תזרים המזומנים שלי? כמה הוא שקט? וכמה הוא עולה?
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים לפי דעתי תשאר אם ה7000CU הוא מאוד חזק היה פעם באיזה אתר מין REVIEW של הSLK 900 נגד ה7000CU והתוצאות היו שוות כמעט לחלוטין ומה גם הזלמן היה יותר שקט.אין הרבה סיוכי שאני ימצא את זה זה היה דיי מזמן...
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים זהו אכן מאורר טוב אם כי יקר....ועוד בעיה די רצינית שלו היא שהוא די גדול....אפשר לסדר כל מיני סידורים כמו AX-7+מאורר שקטאו SK-7 +מאורר שקט....או SLK800+מאורר שקט....אבל כולם יוצאים בערך 200 ומשהו שקל...אם אתה מוכן לקחת משהו בסכום הזה, לך על הזלמן...
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים אמרו לי שזלמן הוא יפה.. נחמד... חמוד... שקט... ויעיל...הוא באמת "יפה.. נחמד... חמוד... שקט... ויעיל..." אבל הוא שוקל כ-773gr בעוד שההמלצה של אינטל היא 450gr.אההה... ואם תשבור את הסוקט או תמחץ את המעבד, זלמן לא לוקחים אחריות.
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים דבר אחד לא הבנתי: למה יש כאלו שמציעים קירור לAMD וחלק לאינטל הריי המעבד שמצויין במפרט שלו הוא אינטל!הזלמן7000CU הוא מצויין והוא לא ישבור את הסוקט אבל בכל זאת צריך להיות יותר עדין בהזזת המחשב שחס וחלילה...
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים ברור שבטיפול עדין ואם המחשב עומד במקומו כל היום הוא לא ישבור את הסוקט.אבל אם הוא יחליט למשל לקחת את המחשב ל-Lan Party או משהו בסגנון, קיים סיכוי שמשהו יקרה...
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים בעעע צודק זו הבעייה של גופי קירור כבדים..אבל אם המחשב עומד במקומו ולא מקבל "מכות" אז הזלמן יהיה יציב ואין חשש לקריסה.
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים מחבר ברור שבטיפול עדין ואם המחשב עומד במקומו כל היום הוא לא ישבור את הסוקט. אבל אם הוא יחליט למשל לקחת את המחשב ל-Lan Party או משהו בסגנון, קיים סיכוי שמשהו יקרה... אני מוותר על התענוג המפוקפק המחשב שלי מספיק מסורבל בשביל שאני אלך איתו לטיולים )) ד"א http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=41&MODEL=MS-6545 זה הלוח שלי, לא תהיה לי בעית חיבורים או משהו, נכון? כי אמר לי עכשיו מישהו באיסיקיו שהוא גדול מהרגיל... ויכול להתנגש בכל מיני דברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.