פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים אני קונה מחשב בקרוברציתי לדעת איזה כרטיס יהיה הכי טוב בשבילי אני משחק ברזולוציה 1280*1024אני מחפש כרטיס שיעיף לי את המשחקים בלי בעיה, עד 1400 ש"ח (אפשרי לחרוג אם צריך וכדאי)התלבטתי האמת בין 260GTX לבין HD4870אם זה משנה, אז הלוח שאני מתכנן לקנות הוא GA-X48T-DQ6 של Gigabyte
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים גם 4850 מוגזם לרזולוציות כאלו!9800GT יעשה את העבודה.אין צורך להשקיע ב4870 לרזולוציות נמוכות רק אם אתה מחליף מסך
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר בכוונה אני רוצה ללכת על גבוהבגלל שבקרוב אני כנראה גם מחליף מסך,וחוץ מזה יותר חשוב שיהיה כרטיס מסך שיחזיק לטווח ארוך
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים תוסיף תקציב לכותרת.מה המפרט שלך ? לאיזה מסך אתה מחליף ?כרטיס מסך זה לא משהו שיחזיק הרבה זמן (על הגדרות גבוהות יחסית) לעומת מסך למשל.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר תוסיף תקציב לכותרת.מה המפרט שלך ? לאיזה מסך אתה מחליף ?כרטיס מסך זה לא משהו שיחזיק הרבה זמן (על הגדרות גבוהות יחסית) לעומת מסך למשל.מפרט עדיין אין לי כי אני מברר לגבי רכיביםאבל את הלוח כבר אמרתי הוא GA-X48T-DQ6 של Gigabyteוהמסך שאני מחליף אליו אני עדיין לא יודע חשוב לי לדעת איזה כרטיס כדאי לי לקחת בתקציב הזהוטווח ארוך אני מתכוון לשנתיים מקסימום
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים 4850 או גג שבגג 4870 ... יותר מזה אשכרה חבל לזרוק כסף אם אתה משחק ברזולוציות נמוכות יחסית...
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים בלי לדעת איזה מסך קשה להמליץ.והלוח שאתה קונה הוא ממש בזבוז, מי צריך כזה לוח יקר בכלל ?
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים בקשר ללוח גם נכון בהחלט ביזבוז גם לוח P45 טוב יכולה להספיק ואם אתה לא מתכנן CF בעתיד בכלל אפילו אפשר לקנות לוח אם זול כמו P5Q ...שמגיע אם PCI-E אחד והוא גם P45 וזהו מספיק בהחלט!!
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר אני רוצה לוח אם וכרטיס מסך מעולים בגלל שאני לא רוצה להגיע למצב שאני אצטרך לשדרג למשהו אחר פתאום אחרי תקופה קצרה,גם אם אני אחליף מסך וגם אם לאאני לא כל כך מתמצא בזה בגלל זה שאלתי פהאני אשמח אם תמליצו לי על לוח וכרטיס מסך שנחשבים הכי טובים היום אבל במחיר הגיוני אבל לא נמוך כל כךבקשר למחיר, זה לא בזבוז בגלל שאני בכוונה רוצה משהו שיספיק להרבה זמן ושיתאים לשינויים כגון החלפה לרזולוציה יותר גבוהה וכו'
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים אין שום קשר בין המחיר של הלוח למה שאמרת, כל לוח P45 זול יעשה את העבודה.אני ממליץ על כרטיס מסך בהתאם לרזולוציה שלך, בעיקרון הכרטיס הכי חזק בתקציב הוא ה - PALIT HD4870 DUAL SONIC 1GB GDDR5.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים תראה כמו שאמרתי לך כבר וכמו שדניס אומר לך...בקשר לכרטיס מסך בחירות טובות מאוד בטווח המחירים הזה זה 4850 או 4870 אם את רוצה כרטיס מסך יותר מהיר וחזק...עכשיו בקשר ללוח באמת שאין לך מה לקנות את הכי הכי טוב... אם אתה יודע שבעתיד אתה לא מתכוון לקנות עוד כרטיס מסך ולעשות קרוספייר מה גם שתצטרך לקנות ספק איכותי וטוב שיעלה גם 500-600 ש"ח שיחזיק מערך CF טובאז אתה לא צריך לוח אם כזה אתה יכול להיספתק בהחלט בלוח בעל ציפסט P45 שיש לו הכל ממש הכל כמו ל-X48 !! רק מה לא כל החברות עושות מבחר של לוחות אם בעלי ציספט P45 שיש להם או חיבור PCI-E או שניים על הלוח... למשל כמו שרשמתי לך הלוח של אסוס נגיד P5Q מגיע אם חיבור PCI-E אחד ...ויש לוחות שמגיעים את 2 כאלה ועולים יותר זול מלוח אם בעל ציספט X48 ...
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר אוקי אז אני אלך על ה4870 , נראה לי הכי טובובקשר ללוח אני אחפש P45 שיעלה יותר זולתודה רבה רבה רבה , עזרתם לי מאוד !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.