עבור לתוכן

דחוף! עזרה במריחת P4 במשחה תרמית nanotherm

Featured Replies

פורסם

למרוח את כל הליבת כסף כמו כאן??? :

pentium4.jpg

???

פורסם

שום דבר לא דחוף ויש מדריך באתר

פורסם
  • מחבר

במדריך יש פנטיום 3 ויש לו ליבה קטנה באמצע, כאן אני לא רואה ליבה באמצע, רק את הריבוע כסף, שאני חושב שהוא הליבה ולא בטוח בגלל זה אני שואל אותכם כאן!

בבקשה תעזרו לי :(

פורסם

כן את כל הליבה

אני אבקש שיעדכנו את המדריך אם אפשר

פורסם
  • מחבר

תודה, ומרחתי את המשחה גם על ההיטסינק איפה שיש צורה של ריבוע בגודל של הליבה, היה מסביב לריבוע שקעים כאלה שמסמנים את הגודל של הליבה, גם אותם הייתי צריך למלות? זה חשוב? כי מיליתי רק חלק מהם לא את כולם..

פורסם

זה לא קריטי. ולמעבדי פנטיום 4 שמים על כיסוי האלומיניום, כן.

פורסם

כיסוי האלומניום? לא היה צריך לזרוק את החתיכת נייר מתכת הזה כשמחליפים היטסינק?

פורסם
  • מחבר

לא אחי לא מקלפים כלום.. בדקתי ואי אפשר לקלף כלום שם, זאת הליבה..

תודה רבה לכולם על העזרה!

נ.ב- איזה באסה, הטמפרטורה במקום לרדת בשתיי מעלות עלתה לי במעלה ככה לעומת הפד הטרמי :'(

פורסם

התכוונתי למשהו אחר. כשהחלפתי היטסינק לP4 2GHZ A היה מין חתיכת אלומניום או משהו דק ועל ומתחת היה הפד, או שאולי זה בעצם חלק ממנו

פורסם
  • מחבר

אבל אתם יודעים למה זה העלה תטמפרטורה במקום להוריד? זה מעצבן אותי מאוד.. במקום 36-38 ב-IDLE זה העלה ל-39-41 וזה מעצבןןןןןןןןן..... אני מרחתי שכבה אחיד על המעבד ועל הסינק וגם לסינק דחסתי את המשחה עם ניילון לחריצים שעל הסינק.. >:(

פורסם

היטסינק המקורי של אינטל דבוק בתחתית של הסינק איזה פד אלומיניום דקיק שמצופה באיזה חומר שחור לא ידוע.

אם שמים גריז טרני צריך להעיף את זה ולנקות את התחתית של הסינק מהשאריות.

אם שמים יותר מדי גריז זה גם לא טוב, צריך למרוח על כל הליבה שכבה די דקה ועל ההיטסינק רק לנגב טיפה שיכנס לחריצים.

אולי שמת יותר מדי גריז וזה גורם לחימום.

פורסם

ובטח לבעיית החום שותפה המדבקה של האחריות באמצע הליבה, או ששינו את זה?

פורסם

ובטח לבעיית החום שותפה המדבקה של האחריות באמצע הליבה, או ששינו את זה?

ככה זה אצלי!

יש מדבקת אחריות באמצע המעבד, המדבקה קצת קרועה....אם אני יסיר אותה, אני יאבד את האחריות על המעבד???

פורסם

ככה זה אצלי!

יש מדבקת אחריות באמצע המעבד, המדבקה קצת קרועה....אם אני יסיר אותה, אני יאבד את האחריות על המעבד???

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים