עבור לתוכן

מבקש המלצה על מחשב נייד קל משקל לטרקים

Featured Replies

פורסם

אני יוצא לטיול ארוך ומחפש מחשב נייד ,קל משקל במיוחד ,שלא יעלה על 1.2-1 ק"ג.

מיועד בעיקר לצרכי תקשורת אינטרנט,איחסון מפות,תצלומי אויר,תמונות,סרטי וידאו,קבצי אופיס.

נדרשת סוללה מאריכת שעות,מצלמה ומיקרופון,העלאה מהירה של הישומים ממצב כיבוי,ואמצעי אבטחה ,דוגמאת קורא טביעת אצבע של hp (לא מחייב).

המחשב ינשא בתוך תרמיל גב לטרקים ארוכים של מס' ימים,כ-15-20 ק"מ כל טרק.(אפשרות הטענה כמעט כל ערב).

כמובן מחשב מחברה אמינה ומוכרת.

תקציב של עד 11 אלף ש"ח.

תודה.

פורסם

הכנס בבקשה את התקציב לכותרת.

פורסם

תרגיש חופשי לוותר על הרעיות - או לעבור לעט ונייר או ללכת על איזה PALM .

פורסם

תרגיש חופשי לוותר על הרעיות - או לעבור לעט ונייר או ללכת על איזה PALM .

מצטרף להמלצה הזאת!

לקחת איתך לפטופ לדרום אמריקה או למזרח או לכל מקום אחר שאתה נוסע זה פשוט לא נורמלי.

לחברים שלי גנבו בטיולים שלהם מצלמות,פלאפונים,ארנקים ומה לא , אז אתה מתכנן לטייל עם לפטופ?

חפש איזה מחשב כף יד שיש לו יכולות WIFI או משהו כזה על מנת שתוכל להעביר אליו תמונות ואולי להעלות אותם לרשת.

תאמין לי שאתה לא תהנה בטיול אם תצטרך כל הזמן לדאוג שהלפטופ בסדר או חס וחלילה אם יגנבו לך אותו אתה בכלל לא תהנה בטיול

פורסם

לא היה לך כבר ת'ראד כזה בפורום לא מזמן?

נדמה לי שרוב ההמלצות היו שתלך על Netbook כלשהו ולא על מחשב ב-11,000 ש"ח. היו גם כמה רעיונות למחשבים במחיר כזה שבוודאי עדיין יהיו רלוונטיים.

פורסם

אני הסתובבתי עם לפטופ משומש בגודל של 12 אינצ', עלה לי 500 ש"ח ועשה את העבודה כמו גדול; אחסון תמונות, סרטים ואינטרנט אלחוטי (לא שיש במקומות הללו יותר מידי Hotspots כן? :-\).

אמנם ללא מצלמה ומיקרופון, אך אם אתה בכל זאת מתעקש, תוכל לרכוש את אלו בנפרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים