פורסם 2003 ביוני 2322 שנים שלום רב,לאחר התלבטויות רבות החלטתי לעשוק מההורים מצלמה דיגיטלית בתור מתנה ליום הולדת. התקציב לא יהיה ענק במיוחד, אני מעריך שאצליח להוציא מהם 2500 שקל בלחץ רב. בהתחלה חשבתי על ה-Nikon Coolpix 3100, אבל מסתבר שהיא די קטנה מידי, בעיה רצינית. יש לי ידיים גדולות ביותר ואני לא מסתדר כ"כ עם מצלמות קטנות, יש לי ניסיון רב עם ה-Fuji FinePix 203A, מצלמה פיצפונת ומעצבנת ביותר, אני בקושי רואה משהו בעינית.בכל מקרה, הינה הדרישות שלי מהמצלמה:-שתיהיה בגודל נורמאלי, משהו כמו מינימום מצלמה רגילה ביתית.-מינימום 3 מגה פיקסל.-שהצילום חוץ שלה לא יאכזב.-זום אופטי 3x מינימום.-שתיהיה עד 2500 שקל.אגב, יש עוד אפשרות שאני אקנה את המצלמה בחו"ל (סלובניה-קרואטיה).תודה רבה ענקית מראש,מישה.
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים חפש משהו בתווך ה-550$ - אם בחו"ל. אני יודע שניתן לרכוש את ה-CANON S50 במחיר הזה... (5 MP) זו תגובה ראשונית, לא עשיתי חיפוש מיוחד... :
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים סדרת הS של קאנון מאוד מומלצת מישה, יש לי את הS30 כמעט כבר שנה ואני נדהם מהאיכות.
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים גם אני. ;D frenzy - הוצאת לי את המילים מהפה. לפרטים נוספים (ותמונות) - חפש בדיון הסטיקי "S30". (עריכה נסה גם פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=38979
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.