עבור לתוכן

אני רוצה לברר אם אפשר לעשות למערכת שלי OC

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת עד כמה לדעתכם אני יכול לעשות OC למעבד וגם לכרטיס מסך שלי כמובן בלי לשדרג למערכת קירור מתקדמת יותר.

אז הנה המפרט שלי המחשב:

Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12MB LGA775 EM64T CPU

- ZALMAN INTEL DELUXE COOLER (ULTRA QUIET)

ASUS P5N-D LGA 775 NVIDIA nForce 750i SLI ATX Intel Motherboard

SUPER TALENT 8GB DDR2 800MHZ PC-6400 (4 X 2GB)

Hitachi/WD 500GB 0A33437 SATA2 U300 7200rpm 16MB RoHSLG/SAMSUNG 22X

DVD-RW DUAL LAYER W/LIGHTSCRIBE (PROMO ITEM)

HD 4870 X 2 2GB 512BIT GDDR5 PCI EXPRESS 2.0 X16 VIDEO CARD6-CHANNEL

DIGITAL SOUND ONBOARD

10/100/1000 Fast Ethernet Network Card (onboard)

NZXT ALPHA MID-TOWER ATX CASE

- ROSEWILL/NZXT 600 WATT SLI POWER SUPPLY

כמעט שחכתי, מה אתם חושבים אפשר לעשות OC גם לזיכרון של המחשב?

פורסם

בתכל'ס המפרט שלך לא משהו לOC, אבל תנסה, אף אחד לא יכול לדעת.

OC לזיכרון תמיד אפשר לעשות, אבל זה רק אם צריך.

פורסם

איזה קירור זה בדיוק ? דגם של זלמן ?

בכל מקרה את היכול לעשות OC הזיכרונות הנ"ל לא ממש מצתיינים בOC..אבל עד באס של 400 הם יספיקו (ואולי טיפה יותר)..

לכרטיס מסך אתה צריך לעלות את הRPM ואז תתחיל בOC..

פורסם

לא אבנתי המחשב חדש והכל הורכב מי חלקים חדשים או שרק חלק חדש במיפרט ביגלל שהוא לא מאוזן ביכלל

פורסם
  • מחבר

כן המחשב הורכב חדש, זה מה שאפשר לי התקציב 1800 דולר בלי מכס. דגם המאורר זה:

Zalman CNPS8000

אז מה אתם חושבים עד לאיזה מהירות אני יוכל לעשות OC ל CPU? אני רוצה לציין שהמחשב יהיה פעיל נונ סטופ ככה שאני רוצה לדעת מה הגבול של המעבד ככה שיהיה תמיד יציב. קראתי בפורומים בחו"ל שאנשים הצליחו להגיע עם אותו מעבד ל 4 גיגה הרץ בלי מערכות קירור מים.

פורסם

הקירור נחמד

לא ממש רצחני

תעשה ותראה זה תלוי במעבד שלך ספציפית

אחד יגיע ל3 וחצי אחד יגיע ל5 במקרה הטוב....

אני מאמין שתעבור את רף ה3.5 ..

פורסם
  • מחבר

תוכל אולי להמליץ לי עם איזה תוכנות עדיף להישתמש? שמעתי שהלוח אם שלי לא משו ל OC אז מעניין עם איזה תוכנה כדאי להתחיל.

פורסם

תוכל אולי להמליץ לי עם איזה תוכנות עדיף להישתמש? שמעתי שהלוח אם שלי לא משו ל OC אז מעניין עם איזה תוכנה כדאי להתחיל.

למעבד/זכרונות- BIOS

לכרטיס מסך- אתה יכול לעשות OC קטן ופשוט דרך הדרייבר. אם אתה רוצה יותר תשתמש ב RIVA TUNER (אתה מודע לכך שאתה לוקח פורשה 911 GT4 ולוקח אותה לסדנת שיפורים... :jump:)

פורסם
  • מחבר

חפרתי הרבה באינטרנט ועד כמה שהבנתי לכרטיס מסך אין צורך לעשות OC למה לא יהיה שיפור משמעותי בכלל, אבל מצד שני למעבד אני יכול לעשות חופשי, אבל מה אני לא מומחה ואני לא יודע איך לעשות OC ובמיוחד דרך ה BIOS אז השאלה האם יש תוכנה ידידותית לאנשים שלא מבינים בזה?

פורסם

חפרתי הרבה באינטרנט ועד כמה שהבנתי לכרטיס מסך אין צורך לעשות OC למה לא יהיה שיפור משמעותי בכלל, אבל מצד שני למעבד אני יכול לעשות חופשי, אבל מה אני לא מומחה ואני לא יודע איך לעשות OC ובמיוחד דרך ה BIOS אז השאלה האם יש תוכנה ידידותית לאנשים שלא מבינים בזה?

לכרטיס מסך ממש אין צורך לעשות OC כרגע, זה יתן לך שיפור, אבל אם לא הבנת את דימוי המכוניות שלי, זה מיותר לחלוטין כרגע...

לגבי הOC למעבד/זכרונות- יש תוכנות אבל הן מאוד לא מומלצות. תקרא מדריכים פה באתר ותעשה חיפושים, זה לא כל כך מסובך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים