פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים 1. תמונה טובה. יותר תחושב של פאזל. לא יזיק קצת חיתוך בצדדים, להיפתר מהקירות. החלון הפתוח בחלק העליון מושך תשומת לב מההשתקפות בחלק התחתון של הפריים וחבל. אפשר גם לחתוך קצת מלמטה ולהיפתר מהחלק התחתון של הבניין עם העמודים2. גם תמונה טובה ומעניינת. זקוקה לטיפה יישור וניקוי רעשים3. תמונה שלא עושה לי כלום עם זווית שלא תורמת לשום דבר פרט מלהוליך את העין אל מחוץ לפריים4. גם תמונה שלא עושה לי כלום, לא חדה ורועשת למדי5. תמונה טיפוסית ממופע. החשיפה והמשחק עם התאורה טובים, מה שמפריע לי פה זה היד שפורצת לפריים בפינה הימנית התחתונה והיד החתוכה של הזמר שפורחת מהפריים6. אותו עיקרון. ידיים חתוכות לא ממש עושות לי את זה7. תמונה עם פוטנציאל אבל שרופה מידי וגם לא חדה מספיק
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים 1-מעניין, יותר קונטראסט לא יזיק ואוליWB קר יותר2-יש בעיית חשיפה לטעמי3-האפקט שנסית להסיג יוצא גס מידי, אולי תנסה בניין אחר או זווית אחרת4-לא טוב ולא ברור מה זה בדיוק5-תמונה טובה שיוצרת עניין עם נושא מעניין ואווירה, שקלת אולי להמיר לשחור לבן-כדי להדגיש את האווירה?6-בתמונה יש אווירה והחשיפה טובה, ישנה בעיה עם החיתוך והזווית וגם המון רעש7-יש בעיית חיתוך, ומה זה הדבר הזה שנכנס לפריים מצד ימין והורס את כל האווירהאגב אם אתה רוצה להחזיר לי מנה אחת אפיים-אז פה:http://www.flickr.com/photos/28597552@N03/sets/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.