פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים כרגע יש לי רק כונן קשיח אחד שמסומן באות E השאלה שלי היא האם אפשר לשנות זאת ושיהיה מסומן באות C ?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר הורדתי את גרסה 9נכנסתי לחצתי על הדיסק הקשיח בחרתי באפשרות של מחיקת האות של הכונן ובחרתי לסמן את הכונן באות C.המחשב אותחל ולא חל שום שינוי, הכונן עדיין מסומן באות E.האם יש דרך אחרת לעשות זאת דרך התוכנה ?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים כרגע יש לי רק כונן קשיח אחד שמסומן באות E השאלה שלי היא האם אפשר לשנות זאת ושיהיה מסומן באות C ?שינוי אות למחיצת המערכת זה דבר בכלל לא פשוטאם אתה לא חייב את השינוי הזה , אז אל תתעסק עם זהואם אתה כן חייב, אז זה מצריך המון שינויים ברג'יסטרי ויש אפשרות שהמערכת לא תעבוד אחרי
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר אולי תוכלו לעזור לי הבעיה היא שאני מתקין דריברים ותוכנה מהדיסק שבא עם המדפסת של HP וזה מבקש להתקין את זה רק במקום ספציפי בכונן C, אני מצליח להתקין את זה בכונן E ואז בהמלך ההתקנה יש שגיאה כי זה לא הותקן בכונן C (שאגב אין לי כונן C בכלל יש לי רק E)מה אפשר לעשות ?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים ב CONTROL PANEL > ADMINISTRATIVE TOOLS > COMPUTER MANAGEMENT > DISK MANAGEMENTאתה יכול להגדיר אותיות לכוננים.אתה יכול גם להגדיר יותר מאות אחת לאותו כונן.מכיוון ששינוי E ל C יגרום לבעיות עם כתובות (מה שיגרום לקריסה של המערכת), אתה יכול פשוט להגדיר אות נוספת לכונן.יכול להיות שהאות C כבר תפוסה ע"י משהו.אם זה המצב אז תצטרך לשנות אות למה שמוגדר כ C, לפני שתוכל להגדיר את C כאות נוספת להרדיסק.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מאז NT4 חלונות שלי אף פעם לא על C ואף פעם לא היתה שום בעיה. כולל ויסטה.מי זה C אצלך ? לנסות לשנות את C לאות אחרת.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר מאז NT4 חלונות שלי אף פעם לא על C ואף פעם לא היתה שום בעיה. כולל ויסטה.מי זה C אצלך ? לנסות לשנות את C לאות אחרת.C אצלי לא בשימוש בכללוהבעיה היחידה היא עם ההתקנה של הדרייברים למדפסת כמו שרשמתי בהודעה למעלה.אולי יש לכם רעיונות בקשר להתקנה של הדרריברים ?
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים איזה מודל מדפסת ?יש בהתקנה שאלה על CUSTOM אז תבחר בזה ושם יהיה אפשר לשנות.לשאול בתמיכה של HP מה לעשות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.