עבור לתוכן

מחפש המלצה לספק של Enermax לקרוס פייר של 4850..

Featured Replies

פורסם

רוצה לעשות קרוס פייר ל 4850 בעתיד הקרוב וצריך ספק טוב מה המינימום שצריך לקנות מבחינת כוח?

פורסם

זה תלוי מה שאר המפרט שלך.

באופן כללי סביר שהPRO/MODU 425W יספיק.

פורסם
  • מחבר

425W ניראה לי קצת גבולי לא ?

פורסם

שאלת מה המינימום-זה המינימום.

זה לא גבולי, רוב הסיכויים שיספיק.

אם בכל זאת אתה רוצה בטחון קח את ה525W.

פורסם

ספק 425W ל קרוספייר של 4850? הכרטיסים לבד יחסלו לגמרי את מסילת ה 12V.

לך על אנרמקס פרו/מודו (איך שבא לך) 525W

נ.ב- אני מקווה שאתה יודע שעל הלוח הזה אתה יכול לשכוח מלעשות קרוספייר של 4850.

פורסם

אין הרבה מציאות.

במקרה הזה המחיר בלבד הוא המציאה.

עם השם שיש לאייבורי היום דעתי היא שהסיכון קצת גדול מדי.

במיוחד כש"5 שנות אחריות במעבדות אייבורי מחשבים" - מז אפשר להסיק הרבה דברים.

לעומת זאת, עם מארזים אין בעיה כי אין ממש צורך לממש אחריות על מארז....

פורסם
  • מחבר

Scorn כן אני יודע ביגלל זה אמרתי בעתיד הקרוב..

פורסם

ספק 425W ל קרוספייר של 4850? הכרטיסים לבד יחסלו לגמרי את מסילת ה 12V.

לך על אנרמקס פרו/מודו (איך שבא לך) 525W

נ.ב- אני מקווה שאתה יודע שעל הלוח הזה אתה יכול לשכוח מלעשות קרוספייר של 4850.

יחזיק

פורסם

זה משהו די גבולי לטעמי

פורסם

אז למה מראים בביקורות מספרים יותר נמוכים מ400W?

פורסם

הסברתי את זה בערך 39803052305723095732095320755 פעם, ועכשיו אני הולך להסביר את זה בפעם ה 39803052305723095732095320756, במיוחד בשבילך:

צריכה של מערכת מתפצלת ל 3 מסילות:

3.3, 5 ו 12 וולט. לכל מסילה יש גבול מוגדר מראש של מה שהיא מסוגלת לספק במקסימום (המשכי), וב PEAK (למשך דקה בלבד לפני שהספק מכבה את עצמו, נועד לחפות על ספייקים פה ושם, קורה מדי פעם)

רוב הרכיבים החשובים במחשב יושבים על מסילת ה 12 וולט, וצורכים ממנה חשמל. בכל מחשב כיום, הרוב המוחלט של הצריכה- הוא על ה 12 וולט. למעשה, הזכרונות, חלק מרכיבי הלוח, והגשר הדרומי, הם בערך הרכיבים היחידים שלא יושבים על ה 12 וולט.

אתה רואה את ה 302 וואט האלו בגרף של ANADTECH? אתה מודע לזה שבערך 280 מתוכם הם על מסילת ה 12 וולט בלבד? 280 וואט על ה 12 וולט הם 23.3 אמפר.

האנמרקס מודו 425W מסוגל לספק כמות נכבדה של וואטים על מסילת ה 12 וולט יחסית לספק בהספק כזה- בעוד שהממוצע לספקי 400-450 וואט במקסימום (לא PEAK, נתוני PEAK לא שווים כלום...) עומד על 24 אמפר שהם 288 וולט, הוא מסוגל לתת בסביבות ה 27-28. כפיים, באמת יופי של עבודה.

.....ומה יקרה שתרצה לשדרג קצת את המערכת?

בכל מערכת, המצב התקין הוא שהספק מסוגל לתת לפחות 5 אמפר נוספים על ה 12 וולט מהצריכה המלאה של המערכת (מה שגם ב ANADTECH מראים צריכה במאמץ- זו לא צריכה של 100%, אין תוכנה אחת שתאמץ את כל הרכיבים עד 100%), לרקוד על קו של 3 אמפרים נוספים מצריכה ממוצעת של מערכת במאמץ זה בערך כמו לירות לעצמך ברגל כי אתה לא "אמור"למות מזה.

אם כל ספק היה מחזיק מערכות לפי מספר וואטים בלבד, ספקי 700 וואט ומעלה היו מיותרים בעולם הזה- הרי כל ספק 500W היה יכול להחזיק SLI של GTX280.

פורסם

ראשית ל- Elior_Z

ספקי כח מתוצרת אנרמקס בסדרות החדשות נושאים 5 שנות אחריות.

אני מאמין שכוונת המשורר מבית אייבורי היתה שהלקוח הסופי לא יתרוצץ לחפש ולממש את האחריות אצל היבואן, אלא יזכה לממש זאת אצלם.

לא אייבורי ולא רוזטק מתקנים את ספקי הכח בארץ בארץ, והכוונה באזכור מעבדה הינו בהיבט הטכני.

ובהמשך ל- Scorn

יש להביא בחשבון את הספק המוצא של ספק הכח בעמידה בהספק המוצא בתלות בטמפרטורת המארז.

רוצה לומר שהספק ספק כח ממוגדר בעבודה בטמפרטורת חדר, קרי 25 מעלות צלזיוס, כאשר חברות מובילות מציינות לעמידה בהספק מוצא בטמפ. של 40 מעלות.

עלייה בטמפרטורה מעבר להצהרת היצרן מובילה להקטנה בהספק המוצא, כך שבטמפרטורה של כ- 70 מעלות הספק המוצא הינו אפס!!!

מיותר לציין שספקי כח בעלי נצילות נמוכה תורמים אף הם להעלאת הטמפרטורה.

מכאן שיש חשיבות לנושא איוורור נכון ומתאים למארז כדי למנוע כשל של ספק הכח לסספק את ההספקהנדרש להפעלת מערכת המחשב.

צביקה

פורסם

^

אכן, כמובן, ובכך מחוזק עוד יותר הטיעון שנתתי.

פורסם

ספקי כח מתוצרת אנרמקס בסדרות החדשות נושאים 5 שנות אחריות.

אני מאמין שכוונת המשורר מבית אייבורי היתה שהלקוח הסופי לא יתרוצץ לחפש ולממש את האחריות אצל היבואן, אלא יזכה לממש זאת אצלם.

לא אייבורי ולא רוזטק מתקנים את ספקי הכח בארץ בארץ, והכוונה באזכור מעבדה הינו בהיבט הטכני.

ההתייחסות הייתה לספק כוח של קורסאיר - http://ivory.co.il/product.asp?productid=2221&CatCode=409

ובכל מקרה, למשפט הזה כמה משמעויות.

מבלי לפגוע בשמה של הרשת, אני כצרכן לא בטוח שאקבל את מלוא האחריות על המוצר.

יכול מאוד להיות שזה ייבוא מקבילי (לא מידע שאייבורי נותנים) ואין אחריות יבואן. זה קשור ישירות לחשש לאחריות ובנוסף אף אחד לא יודע מהיכן הגיעו המוצרים האלו. המחיר נמוך בצורה מחשידה שגורמת לתהייה אם זה מוצר סוג ב'/מחודש/עודפים ישנים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים