עבור לתוכן

קונה מחשב נייד, צריך עזרה בבחירה. [דיון מורחב כבר קיים]

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בסדר, וב-ZAP לא קיימת הגרסא, בדקתי כבר. (גרסאת ה-LED)

יודעת איפה כן יש?

והטושיבה בגרסא שאני חושב זה HD3470 בנפרד.

שמעתי משהו על זה שמחשבי טושיבה מתחממים מאוד? ידוע לך משהו על זה?

ועוד דבר, עד כמה גדול ההבדל בין המעבד של הטושיבה (intel® Core2 Duo Processor T5750) לבין ה-T8300 של הDELL?

פורסם

זו הגרסא של ה-LED. יש לה גם רזולוציה יותר גבוהה:

http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-led.htm

אין קשר בין המותג לחימום. זה נושא שתלוי במבנה, בגודל, במעבד, בכרטיס המסך ובעוד גורמים רבים ואי אפשר להצביע על מחשבים ממותג מסויים כמתחממים יותר או פחות, זה משתנה בהתאם לדגם.

אשמח לראות את הלינק ל-U400 עם HD3470.

פורסם
  • מחבר

את יכולה לראות באתר של טושיבה, אי אפשר לתת לינק כי זה מן מקרא מפרטים שכזה, אבל זה לא משהו שראיתי באתר ישראלי, אלא מהטכנאי שלי שאני מזמין ממנו.

בנוגע ל-DELL LED, איך זה שההרחבה ל-4 GB היא 690 ש''ח :| בעוד KSP וכ' מבקשים סה''כ עוד 150-200 ש''ח.

האתר הזה לא מעודכן או משהו? והאם זו חנות אמינה להזמין? מכירה אולי עוד כמה חנויות?

הוספה : התקשרתי אליהם, אמר לי הבחור שזה לשם הרווח, נשמע לי קצת לא אמין, אבל בסדר. הוריד לי את המחיר ל-450 ש''ח. עדיין לא משתלם, אני מעדיף לשדרג לבד.

פורסם

זה לא מופיע באתר של טושיבה או בשום מקום אחר שאני מכירה (כפי שאמרתי, למיטב ידעתי זה לא קיים ולכן ביקשתי לינק,). אם אכן יסתבר לך שבאמת יש כזו קונפיגורציה אולי זו וורסיה אירופאית כלשהי, מומלץ לוודא מול מפעיל שאכן יש לזה אחריות בארץ.

קטונתי מלהסביר את מדיניות התמחור של חנויות שונות. זכרון אפשר להרחיב גם לבד ובדר"כ זה יותר זול.

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה בלמצוא את הדגם?

את נכנסת לאתר טושיבה>מחשבים ניידים>סדרת "סטלייט">U400> יורדת למטה ורואה את טבלאות המפרטים.

פורסם

הסתכלת על המפרטים? אני לא מתכחשת לקיומו של דגם U400.

פורסם
  • מחבר

סליחה סליחה, זה דגם ה-A300.

מצטער.

ידוע לך משהו על ההבדל במצלמות הרשת? (בין 1.3 ל-2) אם ה-1.3 מגה פיקסל באמת שווה משהו?

פורסם
  • מחבר

לא מתעסק עם ג'יגה בייט, חשבתי לרגע, בפתיחת האשכול, מאז קראתי המון סקירות, ויש להם ולחומרים שלהם שם רע מאוד.

פורסם

אז בעצם מה הטעם להמשיך את הדיון הזה, כפי שהוא (וכפש שמשתמע מהכותרת)?

פורסם
  • מחבר

הכותרת נערכה. עכשיו יש לי שאלה, מישהו כאן מכיר את החלקים של ACER? ישנן המלצות כלשהן על המחשבים?

כי יש איזה מחשב אחד שהתוודאתי אליו לאחורנה, (http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6768)

ומעניין אותי לדעת אם באמת כדי.

ואגב, הבעיה עם הדרייברים של ה-NVIDIA היא משהו שבעיה לעקוף? ומה בעצם שורש הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים