עבור לתוכן

מחשב לעבודה משרדית 800 שקל ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

אז ככה... המפרט הוא בשביל מכר שלי שהשימוש היחיד שהוא עושה במחשב זה לגלוש באינטרנט ולכתוב איזה מודעות ומסמכים בWORD.

הוא לא משחק במשחקים ולא עושה שום דבר כבד במחשב.

אני כותב 800 שקל כי לא נראה לי שאפשר לקנות משהו נורמלי ושיחזיק הרבה זמן בפחות.

אפשר לחרוג במחיר קצת ... הוא לא הגביל אותי ... אני פשוט לא חושב שמשתלם לו לקנות משהו יקר.

הוא לא צריך מסך.מקלדת,עכבר ורמקולים .. את זה כבר יש.

הוא צריך צורב.. אז חשבתי כבר להכניס פה צורב DVD.. גם ככה ההבדל במחיר לא כזה גדול.

אין צורך בדיסק קשיח גדול ...

אממ...נראה לי זהו...

אם אפשר להסתדר בפחות מ800 שקל .. גם טוב.

תודה מראש.

פורסם

ב1000 שקל אתה לא תימצא משהו נורמלי וב800 בטוח לא יצא משהו טוב רק גרוטעה שלא שווה הרבה

פורסם
  • מחבר

השימוש היחיד שלו הוא גלישה באינטרנט וWORD... כמה צריך להשקיע כסף בשביל מחשב שזאת המטרה שלו?

פורסם

יש ב - KSP ב - 820

אבל זה מחשב מאד פשוט

פורסם

מחשב משרדי נורמלי לפחות 1200 שקל, אתה מוזמן ליבדוק בzap.co.il אולי תימצא משהו מתאים בסכום שאתה מציע לאותו בחור :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בעיקרון הוא לא הגביל אותי בתקציב.... רק אמר לי שאני אקנה לו מחשב שיתאים לצרכים שלו.

השאלה היא האם מחשב פשוט ב800-900 שקל יספיק או שצריך להשקיע עוד כמה מאות בשביל מחשב קצת יותר טוב...מחשב "נורמלי"...

בשביל עצמי לא הייתי קונה מחשב בסכומים כאלו .... אבל השימוש שאני עושה במחשב שלי הוא קצת יותר "כבד"...

פורסם

תראה, יש הבדל בין מחשב "פשוט", אבל עם רכיבים מחברות טובות ומורכב בחנות טובה ועם אחריות נורמלית, לבין מחשב "פשוט" שמורכב מחלקים זולים בחנויות שמתמחות בשיווק להמונים. יש מערכות מחשב מוזלות ב KSP ובאייבורי, ובעוד מקומות. גם מבין אלה הזולות ביותר עולות בין 800-900 ש"ח (!). מערכת כזאת תספק את הצרכים של החבר שלך, אבל אורך החיים שלה יהיה קצר, מכיוון שמורכבים בה חלקים ג'נריים שנוטים להתקלקל מהר.

פורסם

באו לא ננפח את כול עניין הג'נריים אחרי הכול כמו שנאמר המחשב הזה סתם יהיה דולק קצת וורד קצת אינטרנט לא ממאין שהוא יהרס כולכך מהר..

אני דווקא נוטה להאמין שהמחשב יוכל להחזיק 3-4 שנים ואפילו יותר ..

אומנם החלקים הם זולים..

אבל הם עדיים חלקי מחשב...

לא משהו , אבל זה בהתאם למחיר!

אפשר גגם לשנות את המפרטים הזולים שחברות שונות מציעות למכירה

אני חושב שכדאי לפותח התראד לעבור על מפרט כזה או יותר ולהשוות מה הכי כדאי ברמת המחיר הזאת ..

פורסם

לא אמרתי לא לקנות. גם לי היו 2-3 מחשבים כאלה במהלך השנים. אחד מהם החזיק לי 5 שנים (עם שדרוגים פה ושם). האחרים פחות. לכולם הייתי צריך בשלב כלשהו להחליף ספק שרוף. אין מה לעשות - זה מה יש.

אם התקציב 800 זו האופציה היחידה.

אני רק אומר שלדעתי שווה להשקיע עוד 400 ש"ח ולקנות בחנות אמינה ולקחת מארז + ספק נורמליים. כל השאר באמת זניח במערכות כאלה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי .. לא הייתי רוצה להביא לו מפרט שיחזיק 3 שנים בלבד...

אני אשמח לקבל מפרט שיחזיק הרבה זמן אבל בו הזמן שלא יהיה יקר מדי (אפשר לחרוג מה800)

חשבתי על זה...אפשר נגיד לחסוך ולקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה לא?

1 ג'יגה זיכרון יספיק...

תודה.

עריכה: מה למשל עם המערכת הראשונה המומלצת ב KSP ?

זאתי שעולה 1065 שקל...

פורסם

כל המערכות המוזלות של KSP יתאימו לשימושים שלך

פורסם
  • מחבר

השאלה האם הן יתקלקלו תוך 3 שנים כמו שחלק פה אומרים על מערכות מחשבים "פשוטות"

פורסם

תוסיף טיפה לספק כח אמין יותר, ותיקח אותה

הבעייה שב KSP אין ממש מבחר לספקים אמינים לשוק הנמוך

פורסם
  • מחבר

אז אפשר אולי לקבל מפרט מחנות אחרת?

תודה.

פורסם

גי'גה זיכרון?!?!?

512 333 תשים לו אם זה DDR

אם זה 2 שים לו דם 512

כרטיס מסך במערכת כזאת חובה OB

לא יותר !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים