פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים שלום יש לי cm690 וכמו שאומרים עליו המאורר צד עושה רעש קצת מעצבן עכשיו שמתי את המאורר על הפילטר..(עם הברגים של המאורר עצמו)ולאחר מכן את הפילטר עם המאורר על דלת המארז...עכשיו הבעיה היא כזאת שאני לא מצליח לשים את כול הברגים שהוצאתי מהפילטר שישב בתחתית המארז...בנתיים יש לי רק בורג אחד שמחזיק את הפילטר לדלת הצדדית....ניסיתי בכול כוחי אבל מיקומם של החורים במארז לא מותאם לחוריםשל הפילטר!..הרכבתי את הפילטר לדלת בעזרת הברגים שתפסו את הפילטר בתחתית המארזהאם זה צריך להיות כככה מישהוא יודע....מה אפשר לעשות
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים גם לי עשה רעש המאוורר בצד אז הסרתי אותו לגמרי בצדדים אין לי בכלל מאווררים והפילטר נישאר למטה לא ניראה לי שהוא יתאים לצד...פשוט תעמיס תמאווררים במקום אחר... יש לך 2 מקומות למעלה איפה שהחיבורי USB יושבים
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים תנסה עוד הפעם, הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה תוציא הכל ותנסה עוד פעם עד שתצליח. אני הצלחתי
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר הצלחתה להרכיב את הפילטר למארז עם כול ארבעת הברגים...?אני מתכוון לברגים שהיו תופסים את הפילטר בתחתית המארז....אני ינסה היום בערב אני יעדכן...תודה לשניכם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.