עבור לתוכן

הK200D הגיעה!

Featured Replies

פורסם

אשכרה פעם שלישית גלידה. קרט וUPS זה שילוב שאני לא ממליץ לאף אחד.

בכל מקרה, העברתי למצב bracketing וצילמתי, וכשהוצאתי תמונת לא היו שלושות. מה אני עושה לא בסיידר?

פורסם

1. תתחדש! :xyxthumbs:

2. קראת איך להגדיר את התכונה במאניואל? אם לא, RTFM.‏

3. אילו מהירויות תריס וערכי צמצם אתה מקבל בכל אחת מהתמונות?

4. אתה מקבל מצלמה חדשה והדבר הראשון שאתה רוצה לשחק איתו זה ה-AEB? ???

פורסם
  • מחבר

1. תודה

2. לא היה לי זמן, ולא בן אדם של מדריכים P:

3. אין לי מושג, למה אתה שואל?

4. עם מה אני אמור לשחק?

פורסם

אם אין לך ניסיון עם מצלמות משוכללות אחרות, אין לך לדעתי סיכוי להבין את כל האפשרויות של המצלמה, וכיצד להשתמש בהן, מבלי לקרוא את ספר ההוראות.

אני שואל על ערכי החשיפה, כי יכול להיות שה-AEB כן פועל ושפיספסת את זה. איך אתה מצפה לראות שהוא עובד אם לא בחשיפות שונות?

עם מה אתה אמור לשחק? רוב האנשים פשוט מצלמים עם המצלמה ומשתמשים בהתחלה בתכונות יותר יומיומיות - למשל AF, שליטה על צמצם ומהירות וכו'.

פורסם
  • מחבר

כל זה אני כבר מכיר ומשחק איתו.

ואני רוצה לעשות קצת HDR! :jump:

פורסם

אם אתה רוצה לשחק עם HDR, עדיף קודם שתלמד את המשמעות של חשיפות שונות ואיך הן מתבטאות במהירויות תריס וצמצמים שונים. א' מגיע לפני ב'.

פורסם

זה גם מה שאני רציתי לעשות בפעם הראשונה ;D

קח את הספר לבצפר ותקרא שאין מה לעשות (אהמ שיעור תנ"ך)

תלמד קצת איך משתמשים בה, מה מסמל כל סמל שמופיע על המסך, וכל הדברים האלה.

לא צריך לקרוא את כל הספר, אתה תראה שזה יהיה לך הרבה יותר קל.

פורסם

אם אתם כל כך מתלהבים מ-HDR, נסו לשחק עם פילטר ה-HDR המובנה של המצלמה. זה לא בדיוק הפיצ'ר הכי מעניין של ה-K200D לדעתי (אם כי הוא די ייחודי), אבל למי שאוהב את המראה של תמונות HDR הוא יכול להיות שימושי, במיוחד בהתחשב בעובדה שבניגוד ל-HDR אמיתי (שמורכב מכמה צילומים) אפשר להשתמש בו גם לנושאים בתנועה.

פורסם

ואני רוצה לעשות קצת HDR! :jump:

אני מאוד מקווה שלא בשביל זה קנית את המצלמה. אפשר לעשות AEB ו-HDR גם עם הקאנון שלי (A630, התייחסתי לזה בהודעה מלפני מספר ימים).

עוד מעט שבת, קח איתך את המצלמה לבילוי בעיר, צלם את החברים שלך, סתם אנשים וסצינות מעניינות ברחוב. תתאמן בעומק שדה, בצילום במצבי תאורה שונים (תנסה לצלם ב-ISO גבוה יותר ככל שמחשיך ותתרשם מהרעש הנמוך יחסית לקומפקטית).

פורסם
  • מחבר

עדיין רועש מדי לדעתי P:

ואני כבר מכיר את כל הקטע של גודל וזמן צמצם וחשיפות שונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים