עבור לתוכן

מעמד למחשב נייד - מדוע אינו משפיע על הטמפ' ?!?!

Featured Replies

פורסם

רכשתי לא מזמן מעמד למחשב נייד. המחשב עכשיו נמצא כ 7 ס"מ מעל המעמד...הייתי בטוחה שתהיה תזוזה בטמפ' של המחשב אבל זה לא השפיע בכלל, אפילו לא במעלה אחת! למה זה ? המחשב שלי הואFujitsu siemens דגם v5535...שאלה נוספת : כשבודקים את טמפ' המעבד INTEL DUO 2 CORE באיזו תוכנה הכי מומלץ להשתמש ? REALTEMP או FANSPEED?

המון תודה!

פורסם

מה זאת אומרת "מעמד"? זה משטח קירור או סתם משטח?

פורסם

ו7 ס"מ???

טוב שהמחשב לא נמצא בצד השני של החדר חחחח....

אם זה רק מעמד הוא לא יתרום או יתרום ממש מעט (זה כמו לשים את המחשב הנייד על טושים)

אם זה משטח קירור, תלוי מה קנית, כי מרבית המוצרים הזולים שווים לתחת.

ושאלה נוספת

מה הטמפרטורה שאת מנסה להוריד?

פורסם

לדעתי המעמד יכול לתרום יותר מהמאווררים עצמם. אבל כמובן, תלוי בגורמים שונים ומשונים.

פורסם
  • מחבר

זה מעמד רגיל, לא משטח קירור. הטמפ' היא 60 - 80 אם מודדים עם REALTEMP או 40-50 אם מודדים עם SPEEDFAN . איזו מהם יותר מדייקת ?

אני יודעת שהטמפ' סבירות אבל חיפשתי איך להאריך את אורך החיים של המעבד...

פורסם

תבדקי עם התוכנה CORETEMP, ואז תוכלי לראות למי היא דומה יותר

לפי המפרטים שאני רואה באינטרנט המעבד הוא מסדרת הT2XXX ולכן הוא לא CORE 2 DUE, אלא רק CORE DUE

אני לא מכיר כל כך את רמת הטמפ' למעבדים מסוג זה, אבל בהנחה שהם לא אמורים להיות חמים, במידה והמחשב שלך באמת נמצא על 40-60 הוא תקין, במידה והוא 60-80 המצב לא תקין, ומה שאומר שתצטרכי לנקות את המחשב. (בין אם זה לפרק אותו ובין אם זה סתם לנקות עם ספרי לחץ אויר)

(אני משער לעצמי שלא מדובר במחשב חדש, ולכן הוא מלא אבק, וזו גם אחת הסיבות שהמעמד לא תורם כלום)

פורסם
  • מחבר

דנדן - המעבד הוא CORE 2 DUE, ככה רשום לי בתוכנה וגם יש מדבקה כזו על הנייד עצמו. בהזדמנות אבדוק את הטמפ' עם התוכנה שציינת, אבל קח בחשבון שהמחשב חדש וכמעט לא היה בשימוש!. האם הטמפ' של ה CORE 2 DUE גבוהות יותר ? אם ייצא לי בתוכנה ההיא בין 60-80 זה בסדר ? ואיך מנקים נייד עם ספריי לחץ אוויר ? פשוט מרססים אותו לתוך המעבד או לחורים איפה שיוצא אוויר חם?

פורסם

זה Pentium Dual Core שהוא Core 2 Duo מסורס.

נראה לי שאחת התוכנות או שתיהן מזייפות. האם המחשב מרגיש חם?

פורסם
  • מחבר

חם אבל סביר, לא ברמה שלא נעים להישען שם עם היד

פורסם

שניקיתי בזמנו, זה היה עם ספריי בחורים, אבל מאיפה שהמאורר שואב אוויר, לא מאיפה שהמאורר פולט אויר (וכמובן כשהמחשב כבוי), זה עובד, אבל במידה והמחשב באמת חדש, כנראה שיש בעיה אחרת

את שומעת את המאורר עובד מידי פעם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים