עבור לתוכן

קנייה מדילאקסטרים

Featured Replies

פורסם

dealextreme מישהו פה מכיר את האתר כי אני מסתבך עם הקנייה ממנו אני רוצה לקנות בצורה הכי פשוטה רק לשים אישראקרד פרטים וזהו בלי ליצור משתמשים ששמור הכרטיס שלי עליהם ובלי שטויות אחרות כמו ברוב האתרים אני לא רוצה שהאישראכרד של אמא שלי יהיה שמור על משתמש של פייפאל

קיצור זה האופציות שלי

sasasasals5.png

w295.png

מי שמבין בבקשה לענות לי פה

מי שרוצה לראות את הכל עם הלינקים פשוט תכנסו לדיל אקסטרים ותנסו לקנות איזה משהו זה יהיה רשום בצד

תודה....

פורסם

אני מקווה שאתה רואה טוב, ורואה שיש לך רק 3 אופציות וכולן דרך פייפאל. :P

ובכלל האחרונה קיימת רק לתושבי ארה"ב, אז זה משאיר אותך עם שני אופציות - דרך פייפאל.

אגב צורת הקנייה הכי פשוטה זה פייפאל.

פורסם

קניתי מדילאקסטרים המון פעמים, המשלוח תמיד הגיע ולא חוויתי מולם שום בעיה.

אתר נוסף דומה הוא http://www.focalprice.com/

(ממנו לא יצא לי אישית להזמין, אבל חברים בעבודה כן הזמינו משם, הוא די זהה לדיל אקסטרים רק עם פחות שטויות ויותר רכיבי מחשוב).

מבחינת תשלום - פייפאל, הכי קל ונוח, 2 קליקים והתשלום מתבצע, ממש לא מסובך, כן מאובטח ונוח.

פתח חשבון פייפל, טען אליו את הכסף שאתה רוצה לשלם והסר את אמצעי התשלום מחשבון הפייפל לאחר מכן.

(ככה אתה יוצר מצב שיש לך כסף "בחשבון הפייפל שלך" וכרטיס האשראי לא מקושר לחשבון לאחר מכן,

רק העברת כספים לחשבון הפייפל והם נזילים - כלומר אתה יכול להשתמש בהם כדי לשלם לדילאקסטרים למשל)

פורסם
  • מחבר

קניתי מדילאקסטרים המון פעמים, המשלוח תמיד הגיע ולא חוויתי מולם שום בעיה.

אתר נוסף דומה הוא http://www.focalprice.com/

(ממנו לא יצא לי אישית להזמין, אבל חברים בעבודה כן הזמינו משם, הוא די זהה לדיל אקסטרים רק עם פחות שטויות ויותר רכיבי מחשוב).

מבחינת תשלום - פייפאל, הכי קל ונוח, 2 קליקים והתשלום מתבצע, ממש לא מסובך, כן מאובטח ונוח.

פתח חשבון פייפל, טען אליו את הכסף שאתה רוצה לשלם והסר את אמצעי התשלום מחשבון הפייפל לאחר מכן.

(ככה אתה יוצר מצב שיש לך כסף "בחשבון הפייפל שלך" וכרטיס האשראי לא מקושר לחשבון לאחר מכן,

רק העברת כספים לחשבון הפייפל והם נזילים - כלומר אתה יכול להשתמש בהם כדי לשלם לדילאקסטרים למשל)

מה קנית משם?

ואתה בטוח שלא יהיה זכר לכרטיס אשראי של אמא שלי שם בשום מצב?

פורסם

אם אתה ממש חושך ממה שאני יודע אתה יכול לקנות בדואר הקרוב לבייתך כרטיס אשראי חד פעמי ואתה נותן להם אותו וממנו הם כביכול לוקחים את הכסך

נגיד כרטיס של 100 שקל אשראי עולה לך 120 ואז מקסימום שהם יכולים לעשות זה לקחת לך את ה100 שקל האלה ולא יותר

לא ממש יודע באיזה סכומים שיש טאת זה..

שווה בדיקה אם אתה חושש על הכרטיס של אמא .

פורסם
  • מחבר

אם אתה ממש חושך ממה שאני יודע אתה יכול לקנות בדואר הקרוב לבייתך כרטיס אשראי חד פעמי ואתה נותן להם אותו וממנו הם כביכול לוקחים את הכסך

נגיד כרטיס של 100 שקל אשראי עולה לך 120 ואז מקסימום שהם יכולים לעשות זה לקחת לך את ה100 שקל האלה ולא יותר

לא ממש יודע באיזה סכומים שיש טאת זה..

שווה בדיקה אם אתה חושש על הכרטיס של אמא .

קניתי הרבה עם הכרטיס של אמא שלי גם מחול וגם מהארץ אבל אף פעם לא מפייפל אז אני חושש שישאר עקבות של הכרטיס

ומה שעושים בדואר אתה צריך להכניס מינימום 400 שקל שזה לא כל כך טוב בשבילי

אוקיי קניתי את המוצר

מי שקנה מדיל אקסטרים והגיב פה שכחתי תשם שלו

כמה זמן לוקח לזה להגיע לארץ כי זה מתנה למישהו

פורסם

לוקח למוצר להגיע בערך שבועיים.

פורסם
  • מחבר

ואיך זה מגיע דואר רשום או שליח

פורסם

דואר רגיל (צרור או חבילה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים