עבור לתוכן

הזמנת מחשב נייד ביבוא מקבילי מחנות QSYS.CO.IL

Featured Replies

פורסם

בחנות QSYS.CO.il מוכרים נייד של חברה ידועה אבל של דגם שלא מיובא לארץ

באמצעות היבואן הרשמי.

אני מעוניין לשמוע את דעתכם על החנות הזאת ועל הסיכון שכרוך בקניית נייד ביבוא מקבילי.

פורסם

את הסיכונים ביבוא מקבילי אתה יודע בעצמך - לא ברור מי נותן לך פה שירות בארץ, והאם הוא לא יתנער מאחריות לטיפול במחשב שלא נרכש מיבואן רשמי.

אני מניח שאתה מסתכל על ניידים של לנובו. לגביהם מספר הדגם (4 הספרות הראשונות) משקף את תוקף האחריות הבינלאומית. חלק מהדגמים האמריקאיים ש-QSYS מייבאים זכאים לאחריות בארץ ולא תהיינה לך שום בעיות, אבל אם אתה נופל על דגם שמבחינת המערכת של לנובו לא זכאי לאחריות בישראל, תהיה בבעיה.

לי עצמי לא יצא לרכוש מהם. פעם אחת הייתי קרוב מאוד לכך, כי ראיתי אצלם מפרט של מחשב שהיה מאוד, מאוד אטרקטיבי למחיר, כל-כך אטרקטיבי שלא להאמין. לאחר בירור מעמיק שבמהלכו QSYS ביררו בעצמם אצל הספק, הסתבר שהפרסום באתר היה שגוי, והדגם שמוצע במחיר זה הוא דגם אחר, נחות יותר.

התרשמתי לטובה מהרצון שלהם לברר לי עד הפרט האחרון, כדי לא לגרום לי לרכוש משהו שלא רציתי. התרשמתי קצת פחות לטובה מכך שגם לאחר שהתבררה הטעות, לקח להם זמן מה לתקן אותה באתר שלהם.

אני מציע לך לברר ישירות מול QSYS את כל השאלות שמטרידות אותך. מהיחס שלהם ומהאופן שיענו על השאלות ה"קשות" תוכל להסיק בעצמך האם הם אמינים והאם כדאי לרכוש מהם.

פורסם
  • מחבר

תודה על עצתך.

אני מעוניין לשמוע דעות של אנשים שקנו בחנות הזאת לפני שאני מסכן את כספי.

אם יש כאן אנשים שמהססים לפרסם תגובות בפורום אז אני אשמח אם תשלחו לי הודעה פרטית ,כדלהלן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=42856

תודה

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים