עבור לתוכן

היי, מבקש עזרה, מזמין ביום יומיים הקרובים מחשב נייד.

Featured Replies

פורסם

1. רציתי לדעת אם כרטיסי המסך חלשים יותר משמעותית ממחשבים נייחים? (הדגם שאני לוקח עם המחשב הוא HD 3450, ואני ממש בונה עליו להריץ לי משחקים כגון Dead Space, Far cry וכ')

2. מעבד ה-T8300, לאיזה מעבד נייח הוא שקול?

3. זה המחשב שאני חושב עליו :

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6768

אשמח לקבל תשובות , וחוות דעת, המון תודה.

פורסם

אתה מתכוון ל-Far Cry הראשון או השני?

השני יהיה ניתן למשחק אולי על הגדרות ורזולוציה נמוכות מאד. ה-3450 לא יתמודד עם המשחק הזה בצורה טובה. הראשון יהיה בסדר, זה משחק ישן.

פורסם
  • מחבר

אני כרגע מריץ את FC על מדיום גולש ל-HIGH על X1650... :|

אז איך אתה אומר לי שה-HD3450 לא יכול? לשם הציון, ה-X1650 שלי הוא AGP, 512 ראם, ו-GDDR3.

ורציתי לדעת אם באמת הכרטיס מסך שבנייד חלש משמעותית מבנייח.

פורסם

אני כרגע מריץ את FC על מדיום גולש ל-HIGH על X1650... :|

אז איך אתה אומר לי שה-HD3450 לא יכול? לשם הציון, ה-X1650 שלי הוא AGP, 512 ראם, ו-GDDR3.

לא, מה שאמרתי זה ש-Far Cry 2 לא ירוץ טוב על ה-HD 3450. זה כרטיס מסך בסיסי ומדובר במשחק כבד שיצא לשוק לפני שבועיים.

כן, כרטיסי מסך של ניידים חלשים מכרטיסי מסך מקבילים של נייחים. רמת ההבדלים משתנה, אתה יכול לעבור על Benchmarks בשביל לקבל מושג יותר מדויק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה. בנוגע למעבדים יש מצב לתשובה טיפה יותר מדוייקת לאיזה דגם נייח כיביכול שקול אליו?

כי אני באמת לא מכיר את כל סדרות ה-T.

ו... אם יש למישהו דעה על המחשב עצמו, כמפרט. אשמח לשמוע.

פורסם

Nirdr27,

תערוך בבקשה את הכותרת כדי שתהיה אינפורמטיבית (תשקף את שאלתך) ולא תכיל את ה"דחוף" וה"כנסו". אנחנו לא טוקבקים של YNET.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה פגע בפורמאליות של הפורום.

אוריד את הדחוף והכנסו, בשמחה.

אבל אני חושב שהאשכול הזה אכן משקף את הנושא שאני קונה מחשב נייד.

מן הסתם מובן שזה קשור למעט פרטים תכניים לא? או שמה זו ההבנה שלך?

בכל מקרה, אפרופו תגובות ענייניות, אשמח אם אתה תגיב תגובה עניינית לאשכול ולא תגובה שרירותית וחסרת כל הקשר.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים