פורסם 2003 ביוני 2222 שנים יש לי מעבד amd athlon xp 2500 barton 333 mhz וזכרון twinmos 512 400 mhz והשאלה שלי היא האם אפשר להעלות את הFSB של המעבד ואז הוא ינצל טוב יותר את הזכרון? אם כן אז איך?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים איזה לוח יש לך? בכל מקרה אתה צריך קירור מיוחד בשביל להגיע ל200 FSB , איזה קירור יש לך? ;D
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים וולקאנו 9 . תעלה לאט לאט ובטוח , עד למגבלות המעבד (שיש סיכוי שיאכזב , למרות שאני מחזיק לך אצבעות )
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים גם אני מחזיק לך אצבעות תנסה לראות באיזה מהירות המעבד עומד כלומר תעלה לו קודם את המכפלה עד לנקודה שבו הוא לא יציב (ואם אתה רוצה אתה יכול להוסיף מתח) ואח"כ תוריד את המכפלה בהתאמה למהירות המעבד והבאס..
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר אוקיי אבל ישלי שתי ביות:הראשונה היא שהמעבד עובד במכפלה של 11 אני חושב ואם אני מנסה להעלות ל13 נגיד לא רואים כלום על המסך ואני צריך לאפס את הביוס דרך הלוח והדבר השני הוא המאוורר, בהחלה המעבד נשאר קר אבל עכשיו הוא נורא חם(בIDLE עד 48 מעלות) ואני חושב שזה בגלל המשחה הטרמית כי זאת סתם משחה שבאה עם המאוורר אז מה לעשות לקנות משחה אחרת?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים תסביר מה זה "בהתחלה" ו-"עכשיו", לפני OC ואחרי OC? או כשאתה מדליק את המחשב, ואחרי שעה?ואתה יכול להחליף משחה, למרות שלא נראה לי שזה נותן הרבה.. כי אם אני לא טועה המשחה בוולקנו 9 סבירה (תקנו אותי אם לא)
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים תנסה לראות באיזה מהירות המעבד עומד כלומר תעלה לו קודם את המכפלה עד לנקודה שבו הוא לא יציב (ואם אתה רוצה אתה יכול להוסיף מתח) ואח"כ תוריד את המכפלה בהתאמה למהירות המעבד והבאס..עושים את זה בדרך כלל הפוך, מגיעים לבאס המאקסימאלי שהלוח או הזכרונות יכולים ואז מנסים לראות מה מהמקסימום של המעבד על ידי העלאת מכפלה, אבל מכיוון שמדובר כאן לא במעבד מציאה ניתן לעשות את זה גם בדרך ההפוכה...
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים עושים את זה בדרך כלל הפוך, מגיעים לבאס המאקסימאלי שהלוח או הזכרונות יכולים ואז מנסים לראות מה מהמקסימום של המעבד על ידי העלאת מכפלה, אבל מכיוון שמדובר כאן לא במעבד מציאה ניתן לעשות את זה גם בדרך ההפוכה...שני הדרכים נכונות (של SubX ושל KoM)
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים מחבר וגם מה שהדאיג אותי זה שהתחלתי להעלות ואז שהגעתי ל170 המחשב לא עלה ולא ראיתי כלום על המסך וגם אחרי שאיפסתי דרך הלוח הוא לא עלה אז הוצאתי את המעבד והחזרתי אותו ואז הכל עבד אז איך זה? ודבר שני אפשר גם להוציא את הבטריה ואז זה מאפס?
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים מה פתאום להוציא תמעבד!!מאפסים ביוס ע"י הוצאת הבטרייה מהלוח והחזרת, זה נקרא מחיקת ה-CMOS ותענה על השאלה ששאלתי אותך בקשר למעלות, כי 48 ב-IDLE זה לא כל כך טוב ל-OC
פורסם 2003 ביוני 2322 שנים מחבר עכשיו אני לא באוברקלוק והמעבד ב45 מעלות אבל פעם זאת אומרץ לפני כמה שבועות שהמחשב היה חדש לגמרי הכל עבד טוב והוא היה על איזה 40 בערך ובLOAD הוא היה מקסימום 50 אז חשבתי שזה בגלל המשחה הטרמית וכל פעם שאני מוציא את המאוורר אני רואה שאין על הליבה כמעט חומר והכל נמצא על ההיטסינק מחוץ לאזור שבא במגע עם הליבה וכל פעם אני שם משחה לפי המדריך באתר ואז זה עובד טוב לכמה זמן ואז זה עוד פעם מתחיל להיות חם אז מה לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.