עבור לתוכן

תיאור פעולות SP1

Featured Replies

פורסם

מה בדיוק נותנת לי הSP1?

יציבות? מהירות? ::)

פורסם

המון דברים

כפי שניתן לראות , מרוב עצים לא רואים את היער ... ;D

באופן כללי , ה SP מתקן באגים במערכת , מונע התרסקויות , ובכך , מגדיל את רמת היציבות .

פורסם

SP זה פשוט חבילת עדכונים למערכת ההפעלה. רוב העדכונים יצאו גם בנפרד, אבל את חלקם אפשר לקבל רק בתוך ה-SP. במקרה של SP1 ל-XP, אתה מקבל את האפשרות לקבוע תוכנות לא מיקרוסופטיות כברירת מחדל ב-windows ואפשרות להסיר תכניות שונות מ-windows, בנוסף להמון תיקוני באגים, תמיכה בטכנולוגיות חדשות וכו'... יש אנשים שטוענים שלא כדאי להתחיל להשתמש במערכת הפעלה לפני שיצא ה-SP הראשון - שמתקן את הבאגים הגדולים והמורגשים ביותר.

פורסם
  • מחבר

שמעתי על באג "הלחצן הימני" שגורם לכך שהXP נתקע כשלוחצים עליו ברגעים מסויימים...

למרות שעדיין לא חוויתי אותו אני רוצה לדעת אם באמת יש דבר כזה...

פורסם

לא ממש מדוייק, לפי הניסויים במחשב שלי, אם תלחץ על קובץ EXE בלחצן ימיני ותיראה את ניצול המעבד, הוא יקפוץ ל100% וישאר

שם.

הSP1 לא מתקן את זה!

נ.ב

במחשב שלי אני צריך ללחוץ על קובץ EXE שלא לחצתי עליו קודם... מיקרוסופט לך תבין.

פורסם
  • מחבר

לא ממש מדוייק, לפי הניסויים במחשב שלי, אם תלחץ על קובץ EXE בלחצן ימיני ותיראה את ניצול המעבד, הוא יקפוץ ל100% וישאר

שם.

הSP1 לא מתקן את זה!

נ.ב

במחשב שלי אני צריך ללחוץ על קובץ EXE שלא לחצתי עליו קודם... מיקרוסופט לך תבין.

אין לי את הבעיה הזאת... אולי בגלל שאני משתמש בASTON (לכו תבדקו על מה אני מדבר בWWW.PC-SPOT.CO.IL)

פורסם

אף פעם לא שמעתי עליו או נתקלתי בזה, אולי בגרסאות הבטא.

אני בכל מקרה החלטתי לפנק את עצמי בעותק של חלונות 2000, אחרי שנה וחצי בערך עם הXP הגעתי למסקנה שהיא פשוט לא מתאימה לצרכים שלי...

פורסם
  • מחבר

אף פעם לא שמעתי עליו או נתקלתי בזה, אולי בגרסאות הבטא.

אני בכל מקרה החלטתי לפנק את עצמי בעותק של חלונות 2000, אחרי שנה וחצי בערך עם הXP הגעתי למסקנה שהיא פשוט לא מתאימה לצרכים שלי...

למה לא מתאימה? מה הצרכים שלך?

אני למשל משחק הרבה משחקים עם XP ואני לא רואה שום בעיה מיוחדת...

פורסם

בעיקר הקלטות, מידי פעם משחקים (סך הכל פארק היורה, לא עושה בעיות עם ה2000 ולא עם הXP)

הרגשתי שהXP מעמיסה לי יותר מידי על המערכת וזה לא שיש לי מחשב ישן או משהו...

פורסם
  • מחבר

אם אתה משחק רק מדי פעם אז למה אתה צריך RADOEN 9800???

נשמע לי תמוהה

פורסם

אם אתה משחק רק מדי פעם אז למה אתה צריך RADOEN 9800???

נשמע לי תמוהה

אני לא צריך. גם עם המעבד אני יכול להספק באיזה סלרון טוב. אבל המחשב שלי גם משמש כשרת ואח שלי ביקש כרטיס מסך חזק בשביל משחקים שלא עובדים אצלו, עד היום לא ראיתי שהוא שיחק משהו.

פורסם

[אין לי את הבעיה הזאת... אולי בגלל שאני משתמש בASTON (לכו תבדקו על מה אני מדבר בWWW.PC-SPOT.CO.IL)

לא קשור לנושא אבל aston הוא לא רק ל30 יום? אני משתמש בו כרגע ובקרוב אצטרך לחפש אופציות אחרות. :(

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך. גם עם המעבד אני יכול להספק באיזה סלרון טוב. אבל המחשב שלי גם משמש כשרת ואח שלי ביקש כרטיס מסך חזק בשביל משחקים שלא עובדים אצלו, עד היום לא ראיתי שהוא שיחק משהו.

חחחחחחחחחחחחח LOL

אם אני יבקש דבר כזה מההורים שלי הם יעיפו לי שמיר לראש

פורסם
  • מחבר

לא קשור לנושא אבל aston הוא לא רק ל30 יום? אני משתמש בו כרגע ובקרוב אצטרך לחפש אופציות אחרות. :(

לא ראיתי שום דבר שמצביע שהשימוש בו הוא רק ל30 יום... אולי אתה צודק

פורסם

חחחחחחחחחחחחח LOL

אם אני יבקש דבר כזה מההורים שלי הם יעיפו לי שמיר לראש

חה חה, ככה זה שחולים וחוזרים הביתה אחרי שנה :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים