עבור לתוכן

לכל חובבי נארטו (האוקאגי הבא), מה לדעתכם יהיה משחק טוב יותר מהבלעדיים שלו

Featured Replies

פורסם

יש את הבלעדי ל PS3 ואז זה של ה 360

ד"א מה שאני לא אוהב בשני המשחקים זה שמשחקים את הסידרה עצמה ולא עלילה חדשה, אז זה דיי לא מעניין שאתה יודע בדיוק מה הולך לקראות

כמו לראות את הסרט החשוד המיידי ושיגידו לך שקייזר סוזה הוא ..... (אולי יש אנשים שעדיין לא ראו אז אני לא אהרוס)

פורסם

יש גם בלעדי לWII שקיבל ציון טוב מIGN

זה המשך של משחק מכות שיצא בעבר לגימקיוב וכנראה גם לPS2

הפעם זה כנראה הגרסה הטובה ביותר שלו

פורסם

אם כבר הגירסאת משחק מכות, הPS3 , אבל אין ספק לדעתי לפחות , שהנארוטו הטוב ביותר שיצא הוא זה לXBOX.

ליביו

פורסם

יש את הבלעדי ל PS3 ואז זה של ה 360

ד"א מה שאני לא אוהב בשני המשחקים זה שמשחקים את הסידרה עצמה ולא עלילה חדשה' date=' אז זה דיי לא מעניין שאתה יודע בדיוק מה הולך לקראות

כמו לראות את הסרט החשוד המיידי ושיגידו לך שקייזר סוזה הוא ..... (אולי יש אנשים שעדיין לא ראו אז אני לא אהרוס)

[/quote']

לא יודע מה בקשר לנרבוטו, אבל בהרבה משחקים כאשר יש קאנון מבוסס כבר(IE סרט\ספר\עולם קיים וואט אבר) הרבה פעמים העלילה החדשה מורגשת לא קשורה לכלום וחובבנית ביותר מה שגורם לרוב המעריצים להתלונן עוד יותר.

להרחיב קאנון קיים תוך התבססות מלאה על עמוד התווך שלו בלי שזה יהרוס דברים אחרים(כלומר להרחיב עלילה של סדרה מבוססת בלי לפגוע בהמשכיות של הסדרה עצמה בלי קשר למשחק או לסרט) זה משהו שכמעט בלתי אפשרי לעשות. בד"כ מה שעושים זה או שלוקחים את העולם הכללי של אותו קאנון, או שלוקחים פרק זמן שלא סוקר מעולם או דמות\קו עלילה שולי יחסית. בכל מקרה ברוב המקרים זה יוצא הרבה פחות קורץ למעריצים(חוץ מלאדוקים ביותר שמתים לכל פיסה נוספת שמתווספת לסרט שהם חיים בו :smile1:) קיימים.

אין סיבה להמציא את הגלגל מחדש כאשר יש כבר את כל העלילה שמשכה מעריצים מלכתחילה, לדוגמא משחק של James Bond עדיף שיהיה מבוסס על אחד מהספרים, או לפחות על האדפטציה המוסרטת שלהם מאשר סתם איזושהי עלילה מונפצת שכמה כותבים בגרוש כתבו(לא שזה מנע מהרוב המוחלט של משחקי JB להיות זבל טהור).

פורסם

דובי במקרה של משחקי נארוטו אני חושב שהבעיה העיקרית

שבמערב הם בדרך כלל מפגרים מאוד ביחס זמן יחסית ליפן והרבה צופים כמוני צופים בגרסה היפנית

גם ככה שהרבה יותר טובה ולנארוטו אין שם קול של ילדה

בכל מקרה ליביו לא הייתי שולל את גרסת הWII

יש שם הרבה מצבי משחק וזה גם ככה משחק מכות 2D שהרבה יותר קל לפתח

פורסם

לפי דעתי UNS יהיה הרבה יותר טוב הזירות יותר דינאמיות בBROKEN BOND של ה360 זה 2D מבט מהצד ממש משעמם אבל ראיתי סרטון מהסינגל והיה ממש מגניב

בUNS יהיה קרבות בוסים וכו' לפי דעתי שניהם יהיו טובים כרגע UNS עם 8.4 בIGN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים