עבור לתוכן

תוכנה חינמית לעריכת תמונות

Featured Replies

פורסם

שלום,

אומנם הרוב כאן אני מניח משתמש בפוטושופ אבל היא לא חינמית ואין לי פתרון קבוע לבעיה הזאת.

הורדתי פוטושופ אלמנטס 6.0 ראיתי שזו תוכנה מיועדת לעריכת תמונות. הבעיה שהורדתי TRIAL VERSION שתקפה ל30 יום.

יש איזו תוכנה פשוטה לעריכת תמונות שאתם מכירים שאין בעיה להוריד?

וללא קשר, מה בדר"כ המאפיינים שמתקנים בתמונה?

בברכה,

אופיר.

פורסם

Paint.NET

Gimp

תוכנות חזקות מאוד וחינמיות לחלוטין. משמשות גם מקצוענים. ל-Gimp יש את היתרון שהוא זמין למספר מערכות הפעלה, אז אתה אפילו לא חייב חלונות.

פורסם

Irfan היא תוכנת צפיה בתמונות שהתנפחה בתכונות רבות מעבר לנושא הצפיה (בדומה ל-FastStone, אבל עם ממשק משתמש גרוע ותכונות מעט שונות). Paint.NET היא תוכנת עיבוד תמונה קלאסית, אבל היא מוגבלת בהשוואה לתוכנות בתשלום כגון PS או PSP. ‏GIMP היא תוכנה חזקה הרבה יותר שעושה הכל ונותנת 90% מהיכולות של PS, אבל עם ממשק משתמש ממש על הפנים. Picasa היא תוכנת קיטלוג תמונות נחמדה, אבל כל ניסיון להשתמש בה כתוכנת עיבוד תמונה של ממש או כ-viewer רק ייעצבן את המשתמש. זאת לא המטרה שלה.

בקיצור, לכל התוכנות האלה יש יתרונות וחסרונות, ולכולן יש מקום על המחשב שלי :cool2:

פורסם

מאז 2006 gimp מאוד השתפרה. יש גם תוספי GUI שמקלים על העבודה איתה, היום היא לא הרבה יותר גרועה מ-PS. אני אוהב אותה משום שבשילוב עם כלים נוספים שיש בלינוקס היא נותנת חבילת עיבוד וניהול תמונות שלמה וחינמית (אבל זה גם עניין אידיאולוגי).

פורסם

לחלזונות ומק יש את גימפשופ שזה גימפ (קצת ישן) עם ממשק שדומה לפוטושופ

פורסם

מאז 2006 gimp מאוד השתפרה. יש גם תוספי GUI שמקלים על העבודה איתה, היום היא לא הרבה יותר גרועה מ-PS. אני אוהב אותה משום שבשילוב עם כלים נוספים שיש בלינוקס היא נותנת חבילת עיבוד וניהול תמונות שלמה וחינמית (אבל זה גם עניין אידיאולוגי).

ה-Gimp שלי עדכני, והדיעה שלי על ממשק המשתמש שלו נשארה שלילית מאוד. אם יש לך המלצה לתוספים ספציפיים אני פתוח להצעות.

אגב, גם הממשק של PS גרוע לטעמי. בגלל זה אני מעדיף את PSP-X2.

פורסם

אני חושב שיש שיפור מתמשך ב-gimp. אולי אני רגיל לעבוד עם תוכנות מיושנות ולא נוחות (במסגרת עבודתי) אז הדעה שלי שונה משלך בענין זה. הזכירו כאן כבר את gimpshop (למרות שאני עובד עם המקור תחת לינוקס ולשימושים הפרימיטיביים שלי זה מספיק).

נו טוב, היא ממש לא מושלמת, אבל בשביל 0.00 ש"ח אתה לא יכול להיות בררן מדי (במיוחד שהמתחרה העיקרית עולה בערך אלפיים).

פורסם

ניסיתי גם את GIMPshop. זה לא זה.

מי שרוצה להבין את הגישה של צוות המפתחים של Gimp (ביחס לפידבקים של הקהילה בנושא ממשק), מוזמן לקרוא את הבאג הבא:

http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=7379

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים