עבור לתוכן

דעתכם על כמה צילומים שלי

Featured Replies

פורסם

רק ארצה לציים שהתמונות צולמו בתנאי תאורה בזיוניים לחלוטין, בשלבי נסיון שרחוקים מאד אחד מהשני ועם מצלמת PnS פשוטה להחריד, הCanon IXUS 400, שאתם בטח מכירים:

Brick.jpg

אהה.. לא.. התבלבלתי.. שניה אני אביא את התמונה הנכונה:

1205242463.jpg

(דומות, לא? :silly:)

בכל מקרה, הצילומים שלי:

(אשמח לכל הערה בונה שתוכלו לשלוף, כדי למקסם יעילות עם הK200D שתהייה לי בקרוב)

antonnosovitsky3045993wa6.png

antonnosovitsky3131814ei1.png

antonnosovitsky631989copw5.png

antonnosovitsky3131792kn7.png

אגב, החתימה בומבסטית מדי?

פורסם

אהבתי את הגיטריסט והבחורות.

והחתימה ממש גדולה מידי לטעמי...

פורסם

הידיים והנר קצת מטושטשות,הגיטריסט טובה ובבחורות אני לא מוצא משהו מיוחד מעבר לפרובוקטיביות שבה.

סה"כ לא ראינו פה משהו חדש.

פורסם

הלהבה והגיטריסט מעולות והחתימה גדול מידי.

זה מרגיש כמו ספר ששם המחבר גדול משם הספר

פורסם

WTF?

התמונה האחרונה :|

פורסם

לא שזה הפך את התמונה למוצלחת אבל לפחות הן נראות פחות חולות:

antonnosovitsky3131792kqu0.jpg

פורסם

שלושת הראשונות מפגינות יצירתיות.

הראשונה עם קונספט מעניין, אם כי לא מושלמת טכנית.

השניה יפה מאוד, בנלית להחריד, אבל יפה.

התמונה השלישית עשויה לא רע. פוזה רוקיסטית סטנדרטית אבל בהחלט עשויה לא רע, כיוון קצת שונה של הפרוז'קטור היה תורם הרבה, אבל זה לא בשליטתך. הכשלים בתמונה נובעים בחלקם ממגבלות המצלמה. מעט עיבוד, תוספת קונטרסט ואולי המרה לש"ל דרמטי יטשטשו את הכשלים ויוסיפו דרמטיות.

התמונה הרביעית פשוט לא מוצלחת. לא בחירת הנושא (זה אפילו לא ממש פרובוקטיבי), קומפוזיציה שלא עושה לי את זה ותאורה גרועה (מבזק ישיר של קומפקטית, זה מה יש ואני מבין את זה. הבעיה היא שיש בנושא הזה טווח דינמי מאוד גדול שפשוט לא עובר עם התאורה והמצלמה הזאת ולכן החלק העליון של הבחורה מימין פשוט נעלם אל תוך הרקע).

פורסם
  • מחבר

לא שזה הפך את התמונה למוצלחת אבל לפחות הן נראות פחות חולות:

ככה זה נראה במקור פחות או יותר, סמכתי על הauto everything של פוטושופ.

וfungiman, תודה שנתת את התגובות שביקשתי (:

פורסם

שלושת הראשונות מפגינות יצירתיות.

הראשונה עם קונספט מעניין, אם כי לא מושלמת טכנית.

השניה יפה מאוד, בנלית להחריד, אבל יפה.

התמונה השלישית עשויה לא רע. פוזה רוקיסטית סטנדרטית אבל בהחלט עשויה לא רע, כיוון קצת שונה של הפרוז'קטור היה תורם הרבה, אבל זה לא בשליטתך. הכשלים בתמונה נובעים בחלקם ממגבלות המצלמה. מעט עיבוד, תוספת קונטרסט ואולי המרה לש"ל דרמטי יטשטשו את הכשלים ויוסיפו דרמטיות.

התמונה הרביעית פשוט לא מוצלחת. לא בחירת הנושא (זה אפילו לא ממש פרובוקטיבי), קומפוזיציה שלא עושה לי את זה ותאורה גרועה (מבזק ישיר של קומפקטית, זה מה יש ואני מבין את זה. הבעיה היא שיש בנושא הזה טווח דינמי מאוד גדול שפשוט לא עובר עם התאורה והמצלמה הזאת ולכן החלק העליון של הבחורה מימין פשוט נעלם אל תוך הרקע).

מסכים עם כל מילה

וכן קצת הגזמת עם החתימה... אם כבר בחרת למסגר את התמונות אז תעשה משהו מינימליסטי במסגרת עצמה

פורסם
  • מחבר

תעשה משהו מינימליסטי במסגרת עצמה

על זה לא חשבתי, תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים