עבור לתוכן

אילו גרסאות של Windows מתאימות לעבוד כ-LIVE USB?

Featured Replies

פורסם

מה ההבדלים בין הגרסאות וכיצד מתבצעת ההתקנה בפועל??

תודה!! :silly:

פורסם

כל גרסאה של NT מ5.1 ואפילו 5.0, אם אני לא טועה, יכולה לעבודה כPE.

פורסם
  • מחבר

אפשר הסבר איך אני מתקין למשל XP או VISTA על WINPE?

פורסם
  • מחבר

הבנתי איך ליצור דיסק של XP. אבל איך אני מפעיל אותו על USB ברגע שיש לי את קובץ ה-ISO?

חוצמזה לא מדובר שם על התאמה לויסטה. האם יש גרסא של BARTPE שמתאימה לויסטה?

פורסם

Bart PE יעבוד גם עם NT6 ולגבי שילוב בDOK יש לך קישור למדריך בסטיקי.

פורסם

כיצד אני יכול לקבוע מהם התוכנות שעולות עם עליית המערכת (Windows PE).

כיצד אני גם יכול להתקין את התוכנה ואח"כ לצרוב את הBootable דיסק?

פורסם

יש לך גם מדריך באתר וגם כאשר אתה יוצר את האימאג' אתה יכול לקבוע את התוכנות שמצורפות וסדר התפריט שלו.

פורסם

זה כמו ERD? יהיה לו את כל האפשרויות כמו restore point ואיפוס סיסמת אדמיניסטרטור וכו' וכו' וכו' כמו שיש בERD?

פורסם

כל דבר שאתה מעוניין להכניס לשם בהתאמה אישית.

פורסם

זה כמו ERD? יהיה לו את כל האפשרויות כמו restore point ואיפוס סיסמת אדמיניסטרטור וכו' וכו' וכו' כמו שיש בERD?

לא, ERD או כל תוכנת עקיפת ססמאות אחרת טוענת את קבצי הSAM שיש על הדיסק הקשיח שלך, זה שלERD יש GUI של חלונות לא קשור לזה.

בPE המערכת עולה במחיצה ווירטואלית משלה, אין שום קשר לזה שיש או אין מערכת שמותקנת כרגע על הדיסק הקשיח.

כמובן שבעקרון אתה יכול לדחוף תוכנות שיודעות לפתוח קבצי SAM לתוך המערכת.

לפתוח השרשור:

יש גרסאה מיוחדת של NT5 שנקראת Windows Fundamentals, היא נועדה לThin Clients וLegacy Clients, בעקרון היא זמינה רק לארגונים מבחינת רישוי אבל אם תוכל להשיג אותה תשתמש בה, בצורה הבסיסית שלה היא שוקלת בסביבות ה200MB, כמו כן גם 2008 Core תחת PE אופציה לא רעה בכלל, אבל גם תחת CORE המערכת תשקול כ2.5GB-3.

אם אתה זקוק לתאימות טובה לNT בכלליות, אז תבדוק אם מה שיש לך יכול לעבוד עם ReactOS, זאת מערכת הפעלה שנכתבה מ0 עם קרנל תואם Win32, למרות שהיא עדיין בAlpha וזה למרות כמה שנות פיתוח לדברים מאוד ספציפיים היא עובדת לא רע, אפילו משחקים פשוטים(דיאבלו עובד עליה :smile1:).

http://www.microsoft.com/licensing/sa/benefits/fundamentals.mspx

http://www.reactos.org/en/index.html

עוד משהו בקשר לWinFLP

http://www.comphell.cz/?p=10

סתם שתבין על מה התקינו את זה(P1 166MMX)...

פורסם

תודה על התגובה, הבנתי מה ההבדל בין זה לERD, אבל האם אפשרי ליצור משהו בסגגנון ERD כמו שאפשר ליצור BootPE? או לחילופין, האם אפשר לדחוף דרייברים כאלה ואחרים לERD שבין היתר יהפכו אותו לתומך ויסטה?

פורסם

תודה על התגובה, הבנתי מה ההבדל בין זה לERD, אבל האם אפשרי ליצור משהו בסגגנון ERD כמו שאפשר ליצור BootPE? או לחילופין, האם אפשר לדחוף דרייברים כאלה ואחרים לERD שבין היתר יהפכו אותו לתומך ויסטה?

אין תמיכה יותר בERD כיוון שMS קנת את SySInt, יש לא מעט כלים דומים לERD מבוססי לינוקס או BratPE שתומכים ב2003server וVista מה שERD אף פעם לא תמך.

פורסם

אפשר שמות לדוגמא? ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים