פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים לכל מי שראה "שפשוף נעים" יותר מדי פעמים.לרופא/רופאה לא ממש אכפת מה*** שלכם, זה פשוט חלק מהבדיקה הכללית אז עושים את זה (הבדיקה היא לראות אם יש בקע). זה גם חלק מהבדיקה הרפואית-כירורגית הכללית שעושים באזרחות (במקרה הצורך, לדוגמא לפני ניתוח), מעל גיל מסוים הבדיקה גם כוללת בדיקה רקטלית לגברים (פרוסטטה), לא בגלל שהרופא נהנה מזה (הוא לא) אלא בגלל שצריך.תתבגרו...
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים ...הן לא צריכות.מה אתה אומר? אני אשאל את המחנך/ת (אף אחד לא בטוח ב 100% מי הוא/היא) שלי לשעבר
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים לכל מי שראה "שפשוף נעים" יותר מדי פעמים.לרופא/רופאה לא ממש אכפת מה*** שלכם, זה פשוט חלק מהבדיקה הכללית אז עושים את זה (הבדיקה היא לראות אם יש בקע). זה גם חלק מהבדיקה הרפואית-כירורגית הכללית שעושים באזרחות (במקרה הצורך, לדוגמא לפני ניתוח), מעל גיל מסוים הבדיקה גם כוללת בדיקה רקטלית לגברים (פרוסטטה), לא בגלל שהרופא נהנה מזה (הוא לא) אלא בגלל שצריך.תתבגרו...זה לא שפשוף נעים, זה ספיחס.מורידה מחתונים בקשה.חייל לא מפריע!
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים זה לא שפשוף נעים, זה ספיחס.מורידה מחתונים בקשה.חייל לא מפריע!זה מסוג הסרטים שלא בושה שלא זוכרים איך קוראים להם.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים איי איי הוא מחזיק לך תבייצים בדיוק 4 שניות....תזהר שלא יעמוד לך בטעות :lol:
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים תכלס מה זה לא נעים אם פתאום עומד לך בלי קשרתאמין לי, בסיטואציה הזאת, לא יעמוד לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.